A Tettye Forrásház Zrt. nem használhatja a Pécsi Vímű Zrt. (PV) szellemi tulajdonát, így a társaság teljes rendszerét irányító szoftvert sem a fővárosi bíróság határozata alapján - mondta Fabrice Rossignol, a vízműben kisebbségi tulajdonos Suez Environnement regionális igazgatója sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Várható volt jogszabály ellenes volt az egész.
Csubaka
Drága RIa! Mielőtt ezeknek a hontalan baromságoknak felülsz kérlek használd a Google keresőt és olvass hitelesebb médiát,
A bírsági ügy részletei azért most olvasmányul beollózom ide.

A Vízmű szoftveréről határozott a Fővárosi Bíróság

A Tettye Forrásház Zrt. nem használhatja a Pécsi Vímű Zrt. szellemi tulajdonát, így a társaság rendszerét irányító szoftvert sem a fővárosi bíróság határozata alapján – mondta Fabrice Rossignol, a Suez Environnement regionális igazgatója sajtótájékoztatón Budapesten. A Tettye Forrásház nyilatkozata szerint, amelyet Winkler Tamás jegyez, üdvözlik a bíróság döntését. Úgy vélik, hogy a Vízmű és a Suez csak a Fővárosi Bíróság idejét pazarolta. Többször jelezték: nem tartanak igényt a Suez szellemi tulajdonára, és a Vízmű szoftvereire sem, mert saját rendszerirányító szoftvert hasznának.

A Tettye Forrásház közleménye

A Tettye üdvözli a bíróság döntését

Úgy véljük, a Pécsi Vízmű Zrt. és a Suez csak a Fővárosi Bíróság idejét pazarolta. A grémium ugyanis olyan ügyben hozott végzést, amelyet a Tettye Forrásház is támogatott.

Cégünk többször is jelezte, hogy nem tart igényt a Suez szellemi tulajdonára, és a Pécsi Vízmű Zrt. semmilyen szoftverére sem. A Tettye Forrásház ugyanis új, saját rendszerirányító szoftvert állított üzembe és használja napi szinten.

A Tettye Forrásház Zrt. egyébként üdvözli, hogy a Fővárosi Bíróság a kereset túlnyomó részét, mint nyilvánvalóan alaptalant, elutasította, ennek ellenére a végzés ellen fellebbez, mivel a perre nem adott okot.

Winkler Tamás
vezérigazgaó
Tettye Forrásház Zrt. – a pécsiek szolgáltatója

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.