Nem volt felkészülve a magyar forgalmazó a nagy rohamra, az emberek az ukrán hírek miatt szétkapkodták a vakcinát. Ma reggel a Mokka c. műsorban nyilatkozta egy patikus, " A forgalmazó napok óta elérhetetlen".

Feltöltő: jatekcheat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
Már össze vissza beszélnek egyik hirben kapható másikba nem kapható.
klicskó
Az egész történet csak arról szólt, hogy a Magyar Állam rendeljen 6 millió adag vakcinát. Üzlet. ( titkosították is a szerződést 25 évre)
Annak, hogy megkapják-e az emberek, nincs jelentősége. Ezért nem is foglalkoztak vele.

(A magyar vakcinát a WHO nem vette fel az ajánlásába, és az ukránok is a felajánlott vakcinák helyett inkább maszkot kértek tőlünk. Ettől még azért lehet hogy használ.)

perta
@klicskó: persze hogy használ...pár ember bankszámlájának
mandiner
Az egyik pillanatban azt mondják hogy nem fogy, és az emberek nem akarják oltatni magukat, a következőben az a hír hogy elkapkodják és nincs elég..akkor most is van? A szokásos parasztvakítás)
messzelato
@Selkirkrex: Még jó hogy 6 millió áll rendelkezésre.Ez megint reklám hogy foggyon.mert ha azt mondják hogy nincs akkor az emberek keresni fogják.Az oroszok is folyton sorba álltak.Azt még nem tudták mit kapni de beálltak a sorba.

@klicskó: A titkosítással kezdődött minden ha nincsen susmus a dolog mögött minek a titkosítás.Ezekután hülye aki oltat.
Selkirkrex
@messzelato: tudom, hogy reklám.Csak annyit akartam mondani, teljesen hidegen hagy, van-e, vagy nincs :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.