Nem volt felkészülve a magyar forgalmazó a nagy rohamra, az emberek az ukrán hírek miatt szétkapkodták a vakcinát. Ma reggel a Mokka c. műsorban nyilatkozta egy patikus, " A forgalmazó napok óta elérhetetlen".

Feltöltő: jatekcheat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hoppare
Pedig a mellüket döngetve nyilatkozták pár hete a tv-ben, hogy nekünk több oltóanyagunk van, mint amerikának :)
Selkirkrex
Ez egyre érdekesebb! Ordítanak : oltasd magad magyar, a kismamák is (20 év múlva megtudod volt-e mellékhatása) az öregek és eü. dolgozók.

Aztán hopp, nincs oltás! Bec@rás! Na, én ugyan nem bánom, hogy nincs, ugyanaz a véleményem, mint eddig.
szaboria
Már össze vissza beszélnek egyik hirben kapható másikba nem kapható.
klicskó
Az egész történet csak arról szólt, hogy a Magyar Állam rendeljen 6 millió adag vakcinát. Üzlet. ( titkosították is a szerződést 25 évre)
Annak, hogy megkapják-e az emberek, nincs jelentősége. Ezért nem is foglalkoztak vele.

(A magyar vakcinát a WHO nem vette fel az ajánlásába, és az ukránok is a felajánlott vakcinák helyett inkább maszkot kértek tőlünk. Ettől még azért lehet hogy használ.)

perta
@klicskó: persze hogy használ...pár ember bankszámlájának
mandiner
Az egyik pillanatban azt mondják hogy nem fogy, és az emberek nem akarják oltatni magukat, a következőben az a hír hogy elkapkodják és nincs elég..akkor most is van? A szokásos parasztvakítás)
messzelato
@Selkirkrex: Még jó hogy 6 millió áll rendelkezésre.Ez megint reklám hogy foggyon.mert ha azt mondják hogy nincs akkor az emberek keresni fogják.Az oroszok is folyton sorba álltak.Azt még nem tudták mit kapni de beálltak a sorba.

@klicskó: A titkosítással kezdődött minden ha nincsen susmus a dolog mögött minek a titkosítás.Ezekután hülye aki oltat.
Selkirkrex
@messzelato: tudom, hogy reklám.Csak annyit akartam mondani, teljesen hidegen hagy, van-e, vagy nincs :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.