A Viva tévés Steiner Kristóf és férfi párja nemrég nagy sajtónyilvánosság közepette utazott Izraelbe azért, hogy az ottani megengedőbb szabályozást kihasználva gyermeket fogadhassanak örökbe. Idehaza amúgy sem akad édesanya, aki melegpároknak adná babáját – írja a Hetek című hetilap.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nanena
@gondolkodo: Én nem tudom mi a természetellenes és a természetes. A Te gondolataid szerint minden természetes. Bár nem a Természet alkotta, hacsak nem Istent értünk alatta. Mondjuk azt értem, ha egy ember alkot. De az emberek szerintem nem alkotás tárgyai, főleg nem a Természeté. De ez messze visz, elkanyarodik az eredeti tárgytól.
Szerintem nem természetellenességről kell beszélni, hanem hogy megfelel-e a társadalom normáinak. A homoszexualitás sok társadalomban nem felel meg a normáknak. A miénkben nem felelt meg, majd egyre jobban elfogadottá válik. Vagyis folyamatosan változik, hogy mi felel meg a normának és mi nem.
A társadalom normáit általában a többség határozza meg. A baj akkor van, amikor egy szűk kisebbség határozza meg, illetve erölteti ránk a normát. Szerintem jelen esetben erről beszélhetünk, ami nem jó. Ha a társadalom általánosan (illetve többsége) elfogadja, hogy a homoszexualitás normális, akkor rendben.
Ha elfogadja (iiletve hiszi), hogy lopni normális, akkor ez válik normává. Ha elfogadja, hogy ölni bűn, akkor ez a norma.
Vagyis azt soha nem mondhatjuk ki egyértelműen, hogy valami jó vagy rossz. Esetleg csak a paradigmákat.
Véleményünk lehet, hihetünk dolgokban. Van aki mindent jónak lát, van aki mindent rossznak. Van aki gondolkozik, s van akinek csak jár a szája.
1951
Két buzi ember akarata meg ér annyit,hogy ennyien hozzászóltak?!
szöszmösz
@Kakastoll: Én egyáltalán nem fogalmaztam meg semmiféle elvárást, sőt illetéktelennek érzem magam ez ügyben.
bigyibogyo
@nanena: azert van rossz meg jo.
rossz = masnak artasz vele
jo = masanak segitesz vele
az,h 2 lany (vagy fiu) osszebujik nemigen art senkinek.
tarsadalom pedig erdekes dolgokat tud elfogadni. siman kilehet jelenteni,h az emberek birkak. a tomeg rossz donteseket hoz tobbnyire. ezert kellene vezetok akik iranyt mutatnak :)

@1951: nem akarata, hanem a vagya. legtobben szeretnenek gyereket. ok is.a hozzaszolasok meg nem konretan a zadott parrol szolnak, hanem arrol,h a gyerek vallalast kell -e befolyasolnia a nemi hova tartozasak.
azaz erdekes,h a tiltakozo tabor abbol indul ki,h a gyereket biztosan kiszakitjak egy mar mukodo csaladbol, es nem egy olyan gyereket vennenek partofgasukba aki senkinek sem kellett. pedig, nyilvan az utobbi a helytallo :)
egezsen biztos vagyok benne, ha a gyerek fejlodeseben semmilyen szerepet nem jatszik,h egynemu par neveli oket (=csonka csalad, eleg sok van..).
Kakastoll
@bigyibogyo: Fura egy elképzelésed van a gyereknevelésről. Azt tudja mindenki, hogy a fejlődést nagyon nagy százalékban befolyásolja a környezet, ahol felnő, amiként él és amit lát, tapasztal.
Ha egy gyerek nap mint nap azt látja hogy két férfi bújik az ágyban, az előbb utóbb kíváncsivá teszi, ki akarja próbálni esetleg példát akar venni.
Ha ezekkel nem vagy tisztában ne fogj bele gyereknevelésbe !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.