Hamarosan végéhez ér Bakács Tibor és a Gój Motorosok ügye, ugyanis novemberben másodfokon kimondják a végleges ítéletet. Bakács egy hónapokkal ezelőtti, rádiós műsorban elhangzott mondata kavart nagy port, amit a motoros egyesület nem hagyott annyiban és jogi útra terelte az esetet. A kritikus a STOPnak adott interjújában nemcsak a lehetséges börtönbéli napjait, de csalódottságának okait is felvázolta.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@Evikati: igen. Isten ne vegye vétkemül, de amikor meglátom Ckaudia nevét legalább kétszer minden honlapon utálkozás fog el, pedig egy csinos nő, mondják jópofa is( én sosem nézek rtl-t és tv2-.őt), de mi a fenének tolakodnak vele, így vagyok a többi csuda szépnek, nagyon okosnak, tehetségesnek kikiáltott " celebbel" is.Elveszik a kedvem tőle, hogy kiváncsi legyek rá. Akibe pedig véletlenül belebotlik az ember abból kiábrándul a stílusa, vagy a sekélyessége miatt.Persze biztos ez az én konzervatívizmusomból fakad, de az érték nem ezeknél kezdődik.
Január
Úgy gondolom, hogy ennek a cikknek talán meg sem kellett volna születnie, mert ezzel nem váltott ki szimpátiát az emberekben, csak magyarázkodás Édesapával való takarózás. Ő felnőtt férfi, akinek tudnia kell mit beszélhet, mit nem, különösen, ha több diplomájára hivatkozik, bár ne tette volna....
Dr. Stein
@kevijeni Figyelem a politikát és médiahíreket, ennyi. Ennek egy töredéke B. mester. És nem felejtek, ez a bajom :)
Évikati, pusz. Mit jelent a VIP besorolás? Limuzin, felolvasó szoftver?
messzelato
@Kakastoll: Bocsánat.Csak megosztani szerettem volna a kérdést nem hozzád intézni.

@ugyeugye: Nem az arca lesz nagy mikor kijön.....csak nem lesz szorulása.

@Január: Ergo:inkább ne beszéljen.El lehet húzni csendben dolgozni a médiától távol.Ajánlanám a kapálást neki ott sokat lehet gondolkozni....hülye beszéd helyett.
Értelmes ember előbb gondolkozik aztán beszél.A hülye csak mondja.
Selkirkrex
@drstein: nagyon jó, minden szavaddal egyetértek :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.