Az Európai Bizottság közgazdászai arra figyelmeztetnek, hogy a magyar kormány megszorításainak egy része nem tűnik fönntarthatónak, mint például a közalkalmazottak bérbefagyasztása, vagy a kevesebb pénz elköltése az egészségügyi, az oktatási, az önkormányzati rendszerben szerkezeti reformok nélkül.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Nocsak megint Orbánéknak lesz igazuk?
Selkirkrex
Hogy jöttek rá vajon? Én nem vagyok közgazdász, de ezt a folyamatot több éve látom és jósolom. Természetesen nem a konkrét megszorításokat (népellenes bűnöket), hanem a negativ tendenciát. Már akkor tudtam , hogy marha nagy gáz lesz, amikor Gyurcsányt beültették a miniszterelnöki székbe.
furfang
@Selkirkrex: Én meg akkor, amikor Medgyessy szétosztotta a tárcákat, és a gazdaságit az szdsz-nek adta. Gyurcsány pedig valóban feltette a dilettantizmus tetejére a koronát. Duma az volt, de tartalom zéró. Bajnai pedig az ő csápja. Nagy a gáz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.