Az MSZP elnöke szerdán Budapesten fontosnak nevezte a jelenleg "befagyott" társadalmi mobilitás "felolvasztását" is. Az MSZP választási programalkotását segítő, Magyarország helye a világban konferenciasorozat A XXI. század kihívásai, baloldali válaszok című tanácskozásán a politikus azt mondta: a szocialista pártnak azt is meg kell mondania, mit gondol a demokrácia jövőjéről a magyar demokratikus közvélemény, és ez már többet jelent, mint egy bal- és jobboldali választóvonal egyik oldalán elhelyezni az MSZP-t.

Forrás: mti.hu
Feltöltő: Csubaka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
igazabol az mszp es a fidesz oldalt cserelt a nagy hacban. meszp inkabb jobboldali a fidesz inkabb baloldali part lett....
lehet ugy jobb lenne a cim,h "Lendvai: az MSZP-nek 2010 után nemcsak a jobboldalt kell képviselnie"
Selkirkrex
Őszintén szólva az MSZP-ben soha nem bíztam, a Fideszben mélyen csalódtam. A Jobbik jó lehetne, ha képes lenne felmérni a felelősséget ami vár rá és meg is felelni annak. A fasisztoid módszerek nem célravezetőek, akkor sem, ha demokráciának nevezzük. Ezzel nem azt akartam mondani, hogy a Jobbik fasiszta nézeteket képvisel, tévedés ne essék. A párt egyenlőre fiatal és fel kell nőnie a célokhoz, amelyeket a zászlajára tűzött.Ugyanez vonatkozik a politikusaikra is!
Selkirkrex
Elnézést. még annyit hozzátennék, hogy Magya rországban jelenleg rabszolga tartó társadalmi létforma van, az államigazgatást pedig a tökéletes anarchia jellemzi. Nem célravezető. Illetve kérdés, kinek mi a cél?
Kakastoll
Ki volna bolond rájuk bízni magát, amikor még magukat sem tudják kellően képviselni ?
Csubaka
@Kakastoll: Hoffi hogy mondaná?

Figyelj haver!Figyelj! Ezt hallgasd meg! Ott, fönn.... igen, most miért nézel?Lenézel? Na! Szóval a nagyembert megválasztották.Ja. Akkor még nem tudták hogy elkúrta!Most meg már hagyják!
Figyelj! Én tudom ám, hogy ő fogadott gyerek!Ja! Fogadott! Az apja meg az anyja fogadott születése előtt, hogy normális lesz e. Az apjának lett igaza.
Tudod honnan tudom? Na? Hát tőle! Saját maga ellen nyújtott be bizalmatlansági indítványt.Ja, ott a parlamentben. Bizalmatlansági indítvány!!! Ekkora baromságot. Mondta volna ki nyíltan - Hülye vagyok anyám. Még sajnáltam is volna. De így?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.