Magyarországon új társadalmi szerződésre van szükség, de azt nem a két nagy politikai tábor kötné egymással, hanem a politikai elit a gazdasági és a társadalmi szereplőkkel - mondta csütörtökön egy brüsszeli rendezvényen Stumpf István.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiscserkész
Ni, már hogy elkapják tusolni az, érintetek a felelősségre vonást!
51kacsa
Tényleg érdekes, mert nagy hangon fenyegetnek az elszámoltatással, de egy hang figyelmeztet egy apróságra: "Aki másnak vermet ás, maga esik bele..."
messzelato
De a kormányzás (mint az kiderült) rabló bandával nme működik.Az elvtársak túl sokat vettek ki saját célra és ezzel elletetlenítették az országot.Most vissza kéne fizetni az ellopott pénzeket....de ez valahogy nem tetszik senkinek.
De a hülye adófizető magyaron az utolsó 1000 forint tartozást is leverik...és ha kell ezért elveszik bármiét.Várom már a napot amikor az első politikusnak viszik a bankszámláját házát kocsiját!
szaboria
@messzelato: Kértem már többször tényekkel igazoljátok ki mit vett ki saját céljára ? Mert ez így nem igazán fer, hogy csak azt hajtogatják a hozzászólók mindent elloptak .
szaboria
Vajon mért ezt nyilatkozta most Stumpf, már látja, hogy a Fidesz is kezd vesztésre állni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.