A kormányzatnak ki kell kérnie az egyházak véleményét a közérdekű témákban, így foglalhatják el méltó helyüket a társadalomban - mondta Balog Zoltán, az Országgyűlés emberi jogi, kisebbségi, civil és vallásügyi bizottságának fideszes elnöke Budapesten pénteken a Vallás és értékek Közép-Kelet-Európában című konferencián.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
grti7336
Mostmár leesett, hogy miért erölteti Sólyom a népszámlálás ide vonatkozó kérdésének felvételét... ( Alaposan összehangoltak a FIDESZ-szel. ?) Vagy a
FIDESZ azért találta ki ezt az újabb véleményét, hogy a közt. elnököt lebuktassa ?
Kakastoll
@grti7336: Akkor most már tudod, vagy nem tudod ?.....:)
szaboria
@grti7336:Mert a Fidesz megint szeretne adatokat kapni rólunk már egyszer megtette.
SELIG
Mi lesz itt a választás után? Egyházadó? Ki kell majd nyalni a papok fenekét? Méltó helyük a társadalomban? A sok demagóg majd hajbókol az ingyenélő csuhásoknak.
Szép jövő.
grti7336
@Kakastoll. A tegnapi 13.57-es kommentedre: Én csak javasolni tudom, hogy Te is gondolkodj a kérdésen ! (Ha Téged ez nem érdekel, vagy egyet értesz a FIDESZ kérésével akkor lelked rajta. )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.