Otthonában adta át Göncz Árpád volt államelnöknek a Magyar Köztársaság kikiáltásának 20. évfordulója alkalmából alapított Húszéves a Köztársaság Díjat Molnár Csaba kancelláriaminiszter, "Gyurcsány Ferenc legjobb magyar tanítványa".

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
klicskó
Bocsánat. Patkány volt a neve. (állítólag)
bigyibogyo
csicsko: peldaul nem volt egyik part csicskaja sem (nem ugy mint a mostani).mar ez boven eleg... kb az egesz orszag kedvelte, ez sem mindegy
ha besugo is volt (allitjak a skinheadek...) akkor is azert kerult bortonben mert nagy imret segitette. ha politikai aktivitasara vagy kivancsi, akkor eleg sokszor kerult osszetuzesbe az antal kormannyal (aszem azert is amirt kifutyultek 92ben). horn kormanyzasa alatt volt csak paszivabb.

talan ezert szerette majd' mindenki: "Azt hiszem, én vagyok az átlagmagyar. A középérték. Felülről, alulról nézve. Valószínűleg ugyanazt érzem, ugyanazért vagyok dühös, ugyanazt szeretem, ugyanattól hatódom meg és ugyanazt fogalmazom meg önmagamban, mint ő"
vukkocska
@klicskó: Szerintem meg ő volt az egyetlen, aki nem volt megosztó személyiség. Az elején lehetett tudni, hogy SZDSZ-s, de azt követően tényleg Magyarország érdekét képviselte, és nem egyes csoportokét. Ez is egy vélemény, meg a Tiéd is. Gondolom, egyikünk sem kívánja meggyőzni a másikat igazáról. Legalábbis én nem. :)
kamazuka
@vukkocska: Igazad van !Abszolut nem volt meg osztó.mert nem osztozott.Ha ráérsz nézz utána ,hogyan jött az Amway magyarországra.Ha minden oké,akkor szaladj el Kanadába,vagy Usa-ba,monjuk Texas államba.A lakossági nyilvántartásban érdekes adatokra lehet szert tenni.
Ha megtudod tudakolni,hány magyar állampolgárnak van ott ingatlana,meg fogsz döbbenni,hogy még ma is a politikai elithez tartoznak néhányan.
Aztán ,hogy milyen érdekes a világ.Volt egyszer egy baranyai település,ahol anno valaki az Ávh-nak jelentett folyamatosan,igaz az egyik vízműnél dolgozott is.Majd 56 után meghurcolták,mint nép ellenséget.S mit ad isten,a rendszerváltás után pont a meghurcolóit szolgálta ki.
Hogy ki volt nem tudom.
Azt a Texasi nyilvántartót azért nézd meg!
klicskó
dilibogyo
Szerintem Göncz a taxis blokád alkalmával hibázott elöször, amikor olyan szinben tüntette fel az Antall kormányt, mintha erőszakkal akarná az eseményeket megoldani.
Az viszont látszik, az SZDSZ-MSZP kormány az erőszak bevetésétől sose riadt vissza. ("liberális értékrend")

1992-ben nem a skinheadek, hanem 56-osok fütyülték ki. Az ügyet az Egyenleg c. mtv műsor kavarta meg, mert a fütty (hang) alá skineket vágtak be (kép) vágóképnek, viszont a két esemény nem egy időben történt. A műsor hibázott, de sose ismerte el. (tudtommal nem szándékos hiba volt)

A bokros-csomagot szó nélkül aláirta, noha utána az alkotmánybíróság ennek számos pontját megsemmisítette.

A Gyűrűk Ura Göncz fordításban viszont jó.
vukkocska
@kamazuka: mint klicskónak írtam, itt nem egymás meggyőzéséről van szó, hanem "eszmecseréről"., véleménycseréről. Minden véleményt elolvasok, vagy egyet értek vele, vagy nem. Én nagyon tiszteltem Göncz Árpádot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.