A Jobbik stratégiája ugyanaz, mint a szocialista gyűlöletkampányé: a szélsőséges erőknek botrány kell. El a kezekkel Sajóbábonytól! Legrosszabb rémálmaink váltak valóra vasárnap Sajóbábonyban. A jelek szerint a Jobbik és az ellenük tiltakozó romák egyes csoportjai uszultak egymásnak, sajtójelentések alapján egyenesen polgárháborús helyzetet teremtve.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
Az 1980-as évek elején egy olyan lakótelepre költöztem, ahol a lakosság 90%-a cigány volt.Talán 4-5 magyar család élt itt várva, hogy a város bérlakáspolitikája segítségével mielőbb a városba költözhessen. Soha, mondom soha egyetlen egyszer sem került sor semmiféle atrocitásra. Ha valamelyik cigány gyerek megpróbált szórakozni a szomszéd magyar lánykájával, hát olyat kapott a saját apjától, hogy még nyugdíjas korában is megemlegette. Tudta az öreg, hogy miért. Mert ha nem így volt akkor kijött a rendőr.Az meg akkora volt mint a telefonfülke, ütni meg olyat tudott mind a lórugás. Attól nem tudták , meg sem merték próbálni elvenni a pisztolyt. A ház végében az erdő szélen kiskertek sorakoztak. Apró konyha kertek voltak ezek, paradicsommal. paprikával, némi gyümölcsfával. Soha nem történt lopás. Ott, azok a cigányok dolgoztak. A Városgazdálkodási vállalatnál, a Karbantartóknál, az Építőipari vállalatnál, és bányában. Azokat mind bezárták. Elvtársaim, akkor ki a hunyó??? Ki a nyertese a rendszerváltásnak mondott országrablásnak?
reallatas
@gcsabi: /tegnap, 19.34/ Valódi megközelítése a problémának! Annó nekem is volt nem egy két cigány beosztottam, a helyzet analóg volt.
kiscserkész
Újra meg kell nyitni a bányákat a szénre is nagy szükség van, meg arra is, hogy ez cigány csürhe lefoglalja, magát ott lehet gyúrni.
Borsi
@benhur: Kapolyi elvti a kebledre ölelne, ha ez a javaslatod megvalósulna!!!
Sííva
@kamazuka: Remélem a második a tényleg beilleszkedni képtelen rétegük esetében!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.