Az országos és a VII. kerüelti MSZP vezetés közötti hirig már kezdett elmérgesedni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szöszmösz
Hihetetlen az egész ügy és a mögötte meghúzodó arrogancia. Nem csak fizetés nem jár az előzetes letartóztatásban, de költségtérítés meg pláne nem.Ugyan is az szabadság alatt sem jár.
bombi02
..................................Rögtön írom, csak a meghatottság könnyeit kitörlöm a szememből.................................

Úgy mondott le róla, hogy azért meglegyen neki. Disznó! Nem tudom más országban előfordul- e ilyen vagy ez a hülyeség is csak Magyarországra jellemző?
Csubaka
Jópofizunk, szórakozunk az ilyen híreken, pedig ha belegondoltok üvöltenünk kellene az idegtől.
A demokrácia nevében a fehérgalléros bűnözés uralja az országot!!!
Kakastoll
Egyszóval szembeköpött.....nesztek itt van sz@rok rá.
Ha idejében ezt csinálja nem így festene az ügy.
Dr.luigilongo60
"A Fővárosi Bíróság nemzetközi és európai elfogatóparancsot bocsátott ki Czibula Csaba, a VII. kerület korábbi fideszes önkormányzati képviselője ellen. A Központi Nyomozó Főügyészség különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen, társ tettesként, bűnszervezet tagjaként elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények miatt indítványozta a parancs kiadását.

Az ügyészség indoklása szerint megalapozott a gyanú Czibulával szemben, hogy az erzsébetvárosi önkormányzat képviselőjeként, illetve a gazdasági bizottság tagjaként a 2003-2004-es időszakban, több esetben különböző, összesen több milliós nagyságrendű pénzösszegeket kapott azokból a vesztegetési pénzekből, melyeket Gál György az ügyben érintett vállalkozótól vett át. Czibula Csaba ezen összegeket részben közvetlenül az ügyben érintett vállalkozótól, részben pedig Gál Györgytől vette át.

Czibula Csaba a pénzösszegeket arra tekintettel kapta, hogy ennek fejében – a hivatali kötelességét megszegve – a VII. kerületi Önkormányzat Gazdasági Bizottságában és Képviselő-testületében egyes VII. kerületi ingatlanok Gál György által előterjesztett módon és értéken történő értékesítését támogassa. Ezért Czibula Csabával szemben hivatalos személy által fontosabb ügyben kötelességszegéssel folytatólagosan elkövetett vesztegetés bűntette megalapozott gyanúja merült fel."

Érdekes, erről milyen nagy a csend a médiákban.
bombi02
@Csubaka: Igazad van, de ha nem próbálnánk gúnyolódni, élcelődni, akkor még több öngyilkos és depressziós ember lenne az országban.
Így próbáljuk túlélni, de ez nem azt jelenti, hogy nem látjuk a problémákat, vagy nem vesszük komolyan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.