Az nyer, aki a leghitelesebb programmal, a leghatékonyabb netkampánnyal a legtöbb voksot szerzi.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1951
#soksikert hozzászóló második bekezdésének utolsó előtti mondatához illő szerénységgel csak annyit kívánok hozzá tenni: akkor meg nem látta Orbán Viktor jó néhány előadását! Azt bizonyára "soksikert" is tudja: néhány vázlatpontot szoktunk készíteni egy egy komolyabb felszólaláshoz, hogy ne legyünk "csapongóak",hogy eredeti mondandónktól ne térjünk el!Az ébresztő felszólítás pedig kissé hasonlít egyik klasszikusunk mondásához, melyet a TV is közvetített, mely így hangzott: "Demokraták!Ébresztő! Demokraták! Ébresztő!Segítek,hogy ki volt ez a klasszikus: Gyurcsány! Kövesse nyugodtan, hiszen egy szabad országban élünk.Oly annyira szabad országban,hogy itt nyugodtan el lehet nyomorítani, lakásuktól megfosztani emberek tíz-és százezreit!!
zsuzsu
én egyetlen embert szeretnék miniszterelnöknek ,azt az egy embert aki minimálbérért is elvállalja,,..hogy tudja,hogy érezze,hogy milyen 80 ezerből megélni és akkor talán jobban igyekszik a csoró emberek nyomorát enyhíteni ..ok felébredtem..:)
Borsi
@zsuzsu: Igazad van. Ám én megelégednék az általam ismert amerikai (USA) példával is, ahol a szenátor csak az lehet, akinek anyagi helyzete megalapozott (nota bene: nem akar az első pillanatban lenyúlni mindent), illetőleg a szakterületén maradandót alkotott.
Konklúzió, a parlamenti képviseletet is ilyen elvhez kellene kötni.
bigyibogyo
@zsuzsu: ize, gyurcsany is, bajnai is 0 ft -ert van nem?:)
legyen inkabb az aki egesz eletben annyit keresett

@Borsi: ez egy teljesen mas vilag. akkor is lopnak ha semmi szukseguk nincs ra. nemcsak a politikusok mindenki.
szöszmösz
Én jó lennék. Semmihez nem értek, de nagyon jó indulatú vagyok, se lopni, se hazudni nem szoktam és megígérem, hogy ezután sem fogok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.