Csorna új képviselője a helyi elkerülőút keresztülverését, az új nyolcadik kerületi polgármester pedig a bűnözés visszaszorítását ígérte.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Gyopáros Alpár elég alpári, ha mindjárt mocskolódással kezdi működését. A bűnözés Csécsei polgármester elég jól visszaszorította azzal, hogy telekamerázta a VIII. kerületet, különösen a Rákóczi teret. Ha az új polgármester űberelni fogja, az csak jót jelenthet mindenkinek.
marlin
Kis csornai matek fidesz-fanoknak!!
Elment szavazni, a jogosultak 25,1 %-a, ennek cca. 80 %-a a Fideszre szavazott!! 4.6 %-ot kapott az MSZP!!
Köztudott, hogy a Fidesz még Orbánt is bevetette a kampány során és evvel elérte, hogy a Fidesz hívők elmentek és szavaztak!! A baloldali szavazók pedig az ismert okból nem mentek el!!
Kérdésem: mi lesz egy olyan választás eredménye ahol a választásra jogosultak normális többsége is élni fog szavazati jogával??
vukkocska
@marlin: az lenne igazán a csodálatos, mert akkor objektíve lehet mérni, hogy kit és mit akar Magyarország. De amíg ilyen kevesen mennek el, semmiféle következtetést nem lehet levonni, és szerintem örömujjongani sem nagyon.
petmail13
@marlin: Szerintem a baloldaliak sem fognak már az MSZP-re szavazni. Sok baloldalit ismerek ki inkább másra pl LMP zöld baloldal egyéb pártokra szavaznak.
Az MSZP már nem divat
petmail13
Szóval szerintem érdekes eredmények lesznek itt áprilisban
nagy meglepetések a kis pártokra nézve

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.