Ahogy Magyarországon, úgy Nagy-Britanniában is hatalomátvételre készül az ellenzék. És a hasonlóságoknak ezzel nincs vége.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Nagyon rokonszenves mindkettő elképzelése, és ő maga is.
grti7336
Orbánnak igen, de Cameronnak ez nem fog sikerülni.( Az angol közvélemény
szerint a jobboldal csak 6 %-os előnyben van. Ez a Cameron valamit nagyon elszúrt, vagy az angolok máshogy élik meg a válságot ?)
zsuzsu
@grti7336: az angolok nem szeretik az újításokat,szeretik a régi jól bevált dolgokat a pár pennyis áremelés is kivitte a sérójukat .Gordon Brown rossz időben került hatalomra és még fel is szólította honfitársait, hogy aki munkaképes, az ugyan már ne hereberézzen otthon a segélyen. Ez azért már sok volt. A konzervatív Cameron,nagyos okos, jókat tud igérni ,sztem nyerni fog.
grti7336
@zsuzsu. Nagyon ellentmondásosan fogalmaztál. Ha az angolok nem szeretik
az újitásokat, akkor miért akarnának 13 év után változtatni ?
zsuzsu
@grti7336: mert sokan,azt akarják hogy a régi bevált legyen vagyis a konzervatívok.
grti7336
@zsuzsu.Szóval a konzervatív Cameron ..jókat tud igérni....Akkor helyben vagyunk. Ez már ismerős kis hazánkban is. Csak ebből 4 év után kötelező bukta lesz, mert az ígéreteket számon is kérik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.