A Fidesz vezető gazdaságpolitikusa szerint jövő év közepére egészen más országot, gazdaságpolitikát és jegybankot kell magunk elé képzelni - a béreket jelentősen emelni kell a közszférában

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jaaa
Ne a közszférát tömjék ha nem a köznépet.
szaboria
@jaaa: Muszály nekik mert éhen halnak.Erre mondom már kezdik kitalálni, hogyan tömjék a zsebüket. A Melósok le vannak sz.....va.
marlin
No, akkor lesz megint "főtisztviselői" kar milliós fizetésekkel - pártkatonáknak!!
Mi is a különbség "ezek" meg "azok" között?? Mi a különbség a csöbör, meg a vödör között?? Nehoy megérjük azt a szégyent, hogy a Kovács lesz a "ma született bárány"!!
reallatas
Hát úgy vulgárisan nézve nem rossz gondolatok ezek, de remélem úgy gondolták, hogy az eddig is a jólétben tobzódó, politikai osztálytól, multik, bankszférától amit mérsékletesen visszavesznek netán, abból kívánják az eü-t, pedagógusokat, közbiztonság őreit, stb. kiemelten végre dotálni. Nem pedig tovább mélyíteni a szakadékot a társadalommal. Nagyon gyászos következményei lesznek előbb-utóbb annak, ha ennek felismerése nélkül csak az önös érdekeik vezérelte módon cselekszenek tvábbra is.
grti7336
Ezek az emberek nem felejtettek el álmodni. Nagyon keresű lesz az ébredés.
2014-ben a "zemberek" is másképp fognak szavazni.
Január
Itt a bürokrácia leépitéséről a kisebb állami feladatokról is irnak, meg a közszféra létszámcsökkentéséről, valamint kardinális átszervezésekről, csak semmi konkrétum nincs, csak, ha az ember belegondol mik is lehetnek azok a kisebb állami feladatok, akkor semmi jóban nem reménykedhet...... Azt hiszem megint "kisérleti nyúl" lesz az ország, mint akkor mikor az egyik párt szlogenjével igy kampányolt "Tudjuk, merjük, tesszük" aztán kiderült hogy nem tudták csak merték és tették, s attól koldul a félország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.