Orbán Viktor, a Fidesz elnöke már többször is kifejtette, hogy a jelenlegi magyar alkotmányban számára semmi tiszteletre méltó nincsen, de most az is kiderült, mi lenne elfogadható: a lengyeleké, legalábbis az istenre való utalás nagyon tetszik neki.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

205 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eberti
Isten a listára sem kerülne fel.
Csak egyéniben indulhatna...
csutak
A vicceket félretéve:
Viktorom ha úgy nyúl hozzá az alkoktmányhoz, hogy nincs meg a társadalmi összhang, akkor bizony 56 csak előszele volt a leendő viharnak!
Sajna 1990-ben vértelen hatalomátadás volt, ami magával hozta a jelenlegi ismételten tarthatatlan közállapotainkat.
Szerintem az összes ma ismert (és ezáltal kellőképpen lejáratódott) politikust 35 évere eltiltani kellene a közügyektől.
Talán, de csak talán lenne érdemi változás itthon!
Nem bízom benne:(
mandiner
Csutak, ha eddig nem volt az..már pedig ok lett volna rá rendesen..akkor már nem lesz..A Fidesz felkészült a vezetésre. Jól csinálták 98-2002 között is. Én bízom bennük!
szaboria
Én sem a Fideszben de az MSZP -ben sem bizom. Nem csinálták jól mikor kellet volna legelőször bevezetni az EU-rót? Kitiltakozott ellene vagy már erre senki sem emlékszik.
inkvi
Ő maga az Isten! A megváltó! Fognak még nála gyónni sokan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.