Egy sumák lap sumák cikke - emígyen minősítette a Heti Válasz moszkvai kereskedelmi kirendeltség értékesítéséről írott cikkét a szavahihetőségéről közismert Veres János. A keleti piacokért felelős kormánybiztos, korábbi pénzügyminiszter a köztelevízió reggeli műsorában arra reagált, hogy azt írtuk: tudnia kellett a 3,5 milliárd forintért egy off-shore cég tulajdonba jutott moszkvai ingatlan eladásáról. (A lapunkban közölt orosz dokumentum szerint 30 és 50 millió euró, azaz 8 és 13,5 milliárd forint közötti ajánlatok érkeztek az ingatlanra).

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Én megnéztem reggel Veres Jánost. Hogy miért is nem lehet nyugodni? Elmondta, hogy a telek nem is a magyar államé volt. Ez megint valami, amivel lehet tüzelni, hergelni embereket. Azt is elmondta, hogy nem is volt ilyen magas árajánlat.
luciferi
Asszem hogy a választásokig csak a tudományos, sport csatornákat hagyom meg a TV-ben, a többit kitörlöm. Marad még így is a net hogy idegeljem magam. Szerencsére a telkemen még az sincs, és nem is lesz. Így talán nyugodt tavaszom lesz.
vukkocska
@kevijeni: én meg nézem a Hallmarkot, a Viasatot, meg a filmcsatornákat. Már most is úgy vagyok, ha valami tudom, hogy felzaklat, azonnal kapcsolom a tv-t. Nagyon nagyon csúnya időszakunk lesz a választásokig. Annyi mocskot még nem látott országunk, mint amit politikusaink kavarni fognak. De ők ezt mind Magyarország jövőjéért, miértünk teszik - természetesen:(
mandiner
Veress Jánosnak és társainak azt sem hiszem el, ha kérdeznek!
marlin
A "mutyi" az "mutyi"!! Akkor is mutyi, ha a Gyurcsányé, meg akkor is mutyi, ha a Szíjjártóé!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.