Szili Katalin (MSZP) mozgalma a baloldali gondolkodásnak szeretne közösségi tereket építeni, amelyekkel segítheti a politikai baloldal megerősödését is.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@furfang: Haverok-Buli-Széchenyi terv!! (kiknek a zsebei??)
gcsabi
@marlin: Hidd el lehet önmagában is vizsgálni és megítélni történéseket, nem kell feltétlenül a másikhoz viszonyítani! Nem egymáshoz képest teljesítenek, hanem ki-ki önmaga szerint.
furfang
@marlin: és a "rossz magaviseletéért" nem váltottátok le a Fideszt annak idején? Na látod. Akkor most nem arról kellene beszélni, hogy a regnáló pártok mit művelnek a kárunkra? Ez most aktuálisan a zsebünket érinti.
luciferi
@gcsabi: 15:07-re. O.K. Mintha magamat olvasnám.:))))
petmail13
Szerintem Szilinek ki kéne lépnie a pártból és egy új pártot alapítania, mert a sok kiábrándult MSZP-s rászavazna és még talán az MSZP is leelőzné.
1951
Dr.Szili Katalinnak önmagából is ki kellene lépnie ahhoz, hogy hitele vissza szerezhető legyen.Hiszen "hősies" megnyilatkozásai ellenére Ő is hűségesen nyomkodta az "igen" gombot állítólagos meggyőződése ellenére!Na ilyenekből tevődik össze az ország lakosságának nagy része, ezért tartunk ott ahol tartunk, és ezért lehet velünk megcsinálni mindazt, amit meg is csinálnak.Kérdés: képes-e az ország végre felébredni,vagy csak továbbra is sopánkodni tud??!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.