Szili Katalin (MSZP) mozgalma a baloldali gondolkodásnak szeretne közösségi tereket építeni, amelyekkel segítheti a politikai baloldal megerősödését is.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Nem az öszödi beszéd volt alapvetően hiba, hanem a retorikája. Kellett egy kicsit felrázni a képviselőket, hogy dolgozzanak. Szili Katalin pedig maradjon már egy kicsit csendbe. Többet ártott az MSZP-nek, mint bárki más.
gcsabi
Kedves Katalin!
Nem az öszödi beszéd volt a hiba, hanem az vol a BŰN , hogy két évig nem tettek egyebet, mint megvezették a naív szavazóikat és a győzelem es a hatalom utáni vágyukat nem tudta keküzdeni a tisztességük!
Nem hazudni és trükközni kellett volna 2 évig, hanem az országot vezetni az ország problémáinak megoldásával foglalkozni és nem a hatalom megtartásának érdekében sorsára hagyni tíz millió embert!
A hitelesség visszaszerzéséhez meg nem álszent "szembenézés a hibákkal" kell, hanem eltünni a pártból mindenkinek aki aszisztált ehez az egészhez. Ahogy ön is.
luciferi
@gcsabi: ritkán, de ebben egyetértek. Kiváncsi leszek, hogy a jobbot is fogod-e bírálni, vagy csak elfogult vagy.
vukkocska
@gcsabi: van igazság abban, amit írsz. Sokat ígért az MSZP, de a Fidesz arra csak ráígért. Nekik szerencséjük van, mert nem kell szembesülniük ígéreteikkel.
petmail13
jajj Katikám hogy mondhatsz ilyet hát tudjuk nagyon jól hogy ez igazi igazságbeszéd volt :D
furfang
Nem Gyurcsány őszödi beszéde volt a hiba, hanem Gyurcsány beengedése az országvezető politikába! Ez az ember úgy volt alkalmatlan az ország vezetésére, ahogy volt! Egyre volt alkalmas, a saját érdekszférájának az erősítésére, nagy pénzekért, szerteágazóan. Az mszp-seket megszéditette a nagy dumájával, a pszichés problémákból eredő színészkedéseivel, pózaival. Azt hitték, erre lehet alapozni egy népszerűségét vesztő párt talpra állítását. Ebben nem is tévedtek rövid ideig, de amikor érdemi munkára került a sor, kiderült, hogy ezek a külsőségek, ripacskodások nem javítanak a választók helyzetén. Tudták ezt az mszp vezetői is, de úgy voltak vele,mint Arany János Fülemüle című versében a szomszéd, rácsaptak a zsebükre és azt mondták "nekem fütyül" És ezt mondják mind a mai napig egytől egyig, akik mindent megszavaznak legyen az bármilyen káros az ország szempontjából. Ezek közé tartozik Szili Katalin is. Számomra ugyanolyan hiteltelen, mint a többi mszp-szdsz-mdf képviselő.
gcsabi
@kevijeni: Abból már rég "kinőttem" hogy bármely párt szekerét tologassam. Nem lehet nagy titok, hogy milyen alpokra épül a "világnézetem", de annak egyik párthoz sincsen köze. Szerintem, ha következetesen gondolkozunk a minket körülvevő dolgokró és néhány párt és világnézettől független értéket el tudunk fogadni akkor az un. jobb -és baloldali emberek között nincs is akkora nagy különbség.
Tán egy hete olvastam itt valahol, hogy manapság az erkölcsi és etikai álapok egyőntetű tisztelete hiányzik.
Számíthatsz rám akkor is ha másik bohócok lesznek hatalmon, de addig a baloldalról látszó anomáliákra csak világítsanak rá azok akik ahoz állnak közelebb! :)
marlin
Igen!!
Legalább akkora hiba volt a Gyurcsány beengedése, mint az Orbán beengedése!! Mindkettő KISz titkárként "debütált"!! Különbség talán csak annyi, hogy a Gyurcsány vagyonosan ment politizálni, addig az Orbán a politikából vagyonosodott!! (székház, szőlő-bánya, "ne mi kapjuk a legtöbbet", és ha szüksége még sorohatom)l
marlin
@furfang: Haverok-Buli-Széchenyi terv!! (kiknek a zsebei??)
gcsabi
@marlin: Hidd el lehet önmagában is vizsgálni és megítélni történéseket, nem kell feltétlenül a másikhoz viszonyítani! Nem egymáshoz képest teljesítenek, hanem ki-ki önmaga szerint.
furfang
@marlin: és a "rossz magaviseletéért" nem váltottátok le a Fideszt annak idején? Na látod. Akkor most nem arról kellene beszélni, hogy a regnáló pártok mit művelnek a kárunkra? Ez most aktuálisan a zsebünket érinti.
luciferi
@gcsabi: 15:07-re. O.K. Mintha magamat olvasnám.:))))
petmail13
Szerintem Szilinek ki kéne lépnie a pártból és egy új pártot alapítania, mert a sok kiábrándult MSZP-s rászavazna és még talán az MSZP is leelőzné.
1951
Dr.Szili Katalinnak önmagából is ki kellene lépnie ahhoz, hogy hitele vissza szerezhető legyen.Hiszen "hősies" megnyilatkozásai ellenére Ő is hűségesen nyomkodta az "igen" gombot állítólagos meggyőződése ellenére!Na ilyenekből tevődik össze az ország lakosságának nagy része, ezért tartunk ott ahol tartunk, és ezért lehet velünk megcsinálni mindazt, amit meg is csinálnak.Kérdés: képes-e az ország végre felébredni,vagy csak továbbra is sopánkodni tud??!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.