Szili Katalin (MSZP) szerint a Szövetség a Jövőért Mozgalom megalakuló rendezvényének egyik legfontosabb tanulsága az volt, hogy bebizonyosodott, szükség van a párbeszédre és meg kell hallani a kritikai hangokat is.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1951
Kedves dr. Szili Katalin! Ugyan nem tudom,hogy eljut-e Önhöz ez a kis szösszenet,de egy "pár percet el tetszett késni a párbeszéd és a kritika meghallásának igényével! Hét egész év állt az Ön és Önök rendelkezésére,hogy a fenti igényét kielégítse, és ami a társadalom tagjainak is jól jött volna!Amiről most Ön beszél igénye megfogalmazásakor az nem más, mint álszerénység.Az elmúlt 7 évben Ön is ,mint párttársai úgy "felülről nézett le a társadalomra, szemernyit nem foglalkozva az embereket érintő súlyos gondokkal, melynek jelentős részét Önök s Ön is idézte elő a mindenben egyetértő "gombnyomogatással"!Önöket egyáltalán nem érdekelte annak a társadalomnak nyomasztó anyagi gondjai, mely társadalom parlamentjének Ön volt az elnöke!Tisztelettel kérdezem: milyen empátiával gyakorolta Ön elnöki "hivatását" túl a szép szavakon,melynek sikerén felbuzdulva tönkretették társadalmunkat, és még most sem törekednek arra, hogy mély társadalmi nyomorból - melyet ismétlem Ön,Önök idéztek elő - felemeljenek közel 8 millió embert!Miről tetszik most beszélni, mire nyújtja most be igényét?!
marlin
„In hoc signo vinces"
Neki is látomása volt mint a Nagy Konstantinnak?? Kár, hogy a többi keresztény politikust még nem "kereste" fel álmában az angyal!!
"A tábor nő, a tábor harcra kész.
Új leventékre néz egy új tavasz,
Zúg a szélben a lélek-rengeteg:
Aki velünk nincs, ellenünk van az!"
bombi02
Hallják a kritikát kedves Katika, csak tesznek rá!
Más hallani, mint meghallani.
gcsabi
Érdekes ez a helyzet. Rendszeresen elhangzik az a /jogos/ kritika, hogy a fidesz bekebelezte vagy felszámolta a kdnp-t, mdf-et, kisgazdákat....
Itt most annak az egyik súlyos következménye látszik, hogy a bal-oldalon soha nem is létezett igazán más párt, mint az mszp!
Nehéz helyzetben lehet egy magát baloldalinak érző ember. Van egy -tisztességgel és jóérzéssel--vállalhatatlan mszp és a nagy semmi.....
Minden olyan , volt mszp-s pártkatona --aki részt vett az elmlt 6-7 év történéseiben-- megújulási szándeka és új, tiszta baloldali mozgalom létrehozására irányuló kísérlete hiteltelen és szánalmas!!!
szaboria
Szilinek évek óta van egy tüskélye és ezt most vette elő, hogy szurjon is vele. Nem sikerült közt.elnőknek lenni, nem sikerült párt elnöknek lenni,nem sikerült legutóbb polgármesternek lenni.Ez csapodik le most nála.
reallatas
No most ez valami olyasmi, mint mikor azt mondom, hogy feltaláltam ujra, hogy a tyúkxar nem robban. Tudniillik a demokrácia egyik aspektusa, természetesen a párbeszéd lett volna eddig is. Ha pedig párbeszéd az már maga után vonja a konszenzusos megegyezés lehetőségét. A kritikát csak azok tudják meghallgatni általában, akiket nem az egójuk irányít, s nem csupán az önös érdekeik mentén képesek gondolkodni. A süket fülek, s a vaksággal kezelt társadalom már nemigen veszi tudomásul, hogy esetleg Önök most tényleg valami mást is akarnak. Tudniillik az a leggyanúsabb ebben, hogy megint a választások előtt beszélnek, harsognak, no erre már volt precedens.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.