Puncsízű kádárizmus, mazsolás "Árpi bácsi" aromával, leöntve egy kis átlátszó honleányi és szociális sziruppal. Ügyesen csinálta Szili Katalin. Szeptemberben leszállt a magas székről, túrabakancsot és zizegős mackónadrágot öltött, és elindult, hogy bejárja a vidéket. Ment, mendegélt hetedhét vármegyén át: mindenütt szeretettel és hamuba sült pogácsával várták, ja, és persze panaszáradattal és végetérhetetlen sirámokkal...

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Azt hittem, tényleg az adventi receptről van szó, hátha találok egy-két jótanácsot, ötletet. Aztán elolvastam a cikket. Most nekem lenne jó tanácsom Szili Katalinnak: maradjon végre a fakanál mellett, mert amit most főzöget, elég gusztustalan. Nem hiszem, hogy egy szobás helyiségben lakik, ahol a WC együtt van az étkezővel......
szaboria
@vukkocska: Ne higyél a Heti Válasznak mert azt a fidesz kreálgatja.
1951
#szaboria ma 09:21: Kedves szaboria! Szívesen venném,ha részletesebben kifejtenéd az egy mondatodat,sejtem mire gondolsz, de szívesen olvasnám részletesebben!
vukkocska
@szaboria: sajnos az tényleg igaz, hogy Szili Katalin az MSZP-t akarja építeni. Eközben inkább rombol, mert a saját sérelmeit tartja inkább szem előtt.
furfang
Ócska színjáték, most előhúzták a kalapból Szilit, mint a" mélyen érző, szociálisan a legérzékenyebb, a kereszténység, és a nemzetiségek iránt legnyitottabb szocit". Csak sajnos a tettek beszédesebbek a ripacskodásoknál. Olyan fegyelémezetten és lelkesen nyomogatta a gombokat minden saját zsebüket tömő, népet nyomorító törvénynél, rendeletnél, mint az összes többi!!!! Egykutya mind. Nagyon butának kell lenni annak aki bedől ennek a bohózatnak.
gcsabi
@szaboria: Mondanál néhány olyan sajtóterméket--a dörmögő dömötörön és a fürge ujjakon kívül--amelyet nem "kreálgat" senki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok