A válság nem ismeri a politikai ciklusokat, ezért a kormány a büdzsé elfogadása után nem mond le – derült ki Bajnai Gordon miniszterelnök napirend előtti felszólalásából. Navracsics Tibor szerint a kormányfő házszabályellenesen beszélt.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
pacsirta !

Mindenki a maga szerencséjének a "pogácsa".
vukkocska
@kamazuka: Bajnainak tavasszal jár le az egy év. Miért is mondana le? Azért, mert a Fidesz így akarja?

@Január: egyetértek Veled.

@pacsirta: A hitelintézetek azokat szorongatják, akik hitelt vettek fel. Így engem is. De csak addig nyujtózkodtam, ameddig a takaróm ért. Tudtam, meddig lehet elmenni annak ellenére, hogy nagyon kedvezőek voltak az ajánlatok.
klicskó
@Január: Ezt a sok butaságot egy MSZP fórumon hallottad?

A demokrácia a népakarat megvalósítása, ha nincs bizalom a választottak iránt, demokratikus kötelességük az új választás mielőbbi kiirása.

Minden ellenzéki párt új választást akar, amit te irkálsz az MSZP-s lózung, minden alap nélkül való.

Amit te válságkezelésnek hiszel, az szimpla elvonás. Buta vagy mint a tök.
orogordog
@vukkocska: De arról nem voltszó, hogy ha nem dobnak a munkahelyemről akkor is 110ezer helyet 72ezret keresek. De inkább járok rongyokba de az autómat nem adom, még egyenlőre.

De a Bajnai biztos vastagabb lett 500millioval, ezalatt a pár hónap alatt ez a nem mindegy.Na meg az ordibáló banda is a parlamentbe. Pedig bent van a nevükbe, hogy képviselő.
picike
@orogordog: nincsen benne furcsa alapvetően jól döntöttek most elgondolkodtam rajta és elég a gondolatátvitel rögtön az agyamba,csak azt nem értem minek a felhajtás maguk körűl .tiszta merő cirkusz ami folyik mint a csap
Kakastoll
Bajnai nem mond le, Mesterházy meg mellé ül.....ketten lesznek édes egyek....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.