Pénteken reggel hétkor tett bejelentést az ügyeletre egy állampolgár a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház Rendelőintézetéből, mely szerint egy dühöngő nő van az intézetben, akit a biztonsági őrök megkíséreltek megfékezni, de nem sikerült ezért sürgős rendőri segítségre van szükségük.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SELIG
Szerintem ez egy mindennapos történet. Bármelyik rendelőben előfordulhatna. Ahol én lakom ott két hónap az előjegyzés a szemészetre és egy a reumatológiára. De az ott dolgozó ápolóktól tudom, hogy a doki ott van, csak nem dolgozik.
Lehet, hogy ilyesmin pöccent be a nő.
szöszmösz
Én is időpontot akartam kérni a szemészetre beutalóval juniusban, de azt mondták, hogy majd szeptemberbe jöjjek. Méltatlankodtam,- igaz nem üvöltöztem és csapkodtam-mire az ablaknál lévő dolgozó azt mondta, hogy elege va ebből a sok hülyéből. Megkérdeztem,hogy ennyire látszik rajtam, hogy hülye vagyok ? Elindultam panaszt tenni. A panaszfelvevő megkérdezte hogy nézett ki az adminisztrátor. Elmondtam, válasz: Aranyoskám ne törödjön vele az is hülye! Hazajöttem.
SELIG
@szöszmösz: A legjobb az egészben, hogy az adminisztrátor csak ennyit javított: Az is hülye. Ez ám az együttérzés.
bigyibogyo
jah, es ezekek az orvosoknak kellene megtobb penzt adni klicsko szerint...
SELIG
@bigyibogyo: Nem. Az ország közepén kicsit délre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.