A Magyar Nemzet szerint lehetséges, hogy a Duna TV azért bocsátja el egyik műsorvezetőjét, mert ő egy reggeli műsorban kemény kérdéseket tett fel Mesterházy Attilának, az MSZP frakcióvezetőjének.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

janos
Meg kellet volna kérdezni tőle azt is,hogy nem égeti é a zsebét a képviselői igazolvány? Mi az,hogy 5%?Presszó dohányzás=%?Nem reped a mennyezet?Az újonc az öreg bakától tanul csak igazán!
szöszmösz
A nézők hangulatához mégis ki illik? Vagy ez nem lényegi kérdés?
1951
Szinte egészen biztos.Tessék megfigyelni a Magyar Televizió 1-es,vagy kettes csatornáján futó Ma reggel c.műsorban szereplőket és a nekik kérdéseket feltevő műsorvezetőket.Többször észrevételeztem,hogy a műsorvezetők soha nem mernek komoly kérdéseket feltenni a "vendégnek",mintha félnének valamitől.Jó volt a ráérzésem, bejött, egészen biztos,hogy ezért küldték el a műsorvezetőt a Duna TV-től.Nincs ma egy normális riporter, aki valóban fel meri tenni a kérdést és nem engedi eltérni a megkérdezettet a választól. Borzasztóan gyenge műsorvezetők vannak ma bármelyik csatornán, mintha valóban " be lennének rezelve",jaj ,ne hogy "megbántsuk" a válaszadót, aki mindig mellébeszél, még eddig soha nem hallottuk a válasz lényegét, melyre a kérdés irányult. Jó lenne, ha TV csatornák vezetősége erre is odafigyelne és erre orientálná a műsorvezetőket, mert ennek hiányában csak "matiné" előadás zajlik a riportműsorokban!!
vukkocska
Ennek a cimnek az a pikantériája, hogy amikor tegnap ugyan ez megjelent, akkor végig Szijártó Péter tiiltakozott az ellen, hogy nem beszélt vele erőszakosan a riporter, emiatt Szijártó fel is hívta a Duna Tv-t. Most akkor ez az egy szerencsétlen riporter, aki próbaidőben volt(van) a televíziónál, kinek az érdeket is sértette meg? Az MSZP.jét, vagy a Fideszét? Szerintem egyiket sem. A hölgy a Nap-keltében volt riporter, amíg az meg nem szűnt, és ott is mindig határozott véleménye és kérdésfeltevése volt mindenkivel. Szerintem még nagyon erőszakos is volt. De ez utóbbi az én magánvéleményem. Mert a többi fenti, tegnapi téma volt.
oldboy
@vukkocska: a M.N. így tudja.-tudatja-.
mégis mire számítottál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.