Nem volt Putyin-Orbán-találkozó: ez teljes bizonyossággal kijelenthető. Olyan a világon nincs, hogy egy ország miniszterelnöke tárgyal egy másik ország de facto legfontosabb politikusával, s arról egy betűt se lehet olvasni, egy vakhangot se lehet hallani.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
petmail13
Naa viszont Orbán ezek szerint Kínával akar jó barátságot nem Putyinnal
Mert itt már tényleg készült kép ahogyan a Kínai alelnökkel tárgyal:D
bombi02
Beszélt, nem beszélt... egyszerűen ki lehet deríteni.
Hívják meg az orosz nagykövetet valamelyik (vagy több) tv műsorba és egyenesen kérdezzenek rá. Ő meg fogja mondani az igazat. Nem fűződik érdeke se az igen se nem hazudásához.
petmail13
@bombi02: Pontosan erről van szó ezt mondom már mióta megjelent a hír
vukkocska
@petmail13: Valamivel többen is vannak. Csak azt ne felejtse el Orbán Viktor, hogy Kína nem akarja, ami a volt szocialista országokban jelenleg van, ők maradtak annak, akik voltak. Vajon mit tárgyalt az alelnökkel? Mert amikor a Mokkában felhívták telefonon - amennyit én hallottam belőle - csak az ország jelenlegi kormányát bírálta és a katasztrófális helyzetről beszélt. Ezért kár volt Kínába utaznia.
petmail13
@vukkocska: a beszélgetést nem tudjuk
Csubaka
@vukkocska: Ez egy ilyen ország!!!2002-ben a Medgyessy-Kovács páros művelte ugyanezt először. Amerre jártak a világban mindenütt a másik felet (a kormányon levő FIDESZ-t) szidták és a nép sanyarú helyzetvel sírták teli Európa különféle intézményeit). Lerágott csont, ez így működik nálunk!!!
Ennyire hülye ország a világon még egy nincs!!! Felszámolja, a hadseregé, hogy egy esetleges külső támadás ellen még egy percet se tudjon védekezni, aztán a világ nyilvánosságára hozza a kémeinek és elhárítási szakembereinek a névsorát, kiterítve ezzel a belső védelmi rendszerét, azok minden bel és külföldi kapcsolatával hogy a külfödlnek nyitott könyv legyen, hol lehet maximálisan korrumpálni, és hol lehet a legkisebb kockázattal a legnagyobb kárt tenni a gazdasági és társadalmi rendszerben, szándékosan megsemmisítik az állampolgárok alapvető létbiztonságát szolgáló intézményrendszereket, miközben ellehetetlenítik és bürokratizálják az igazságszolgálatás és rendfenntartás intézmény rendszereit.
Tudjátok, néha komolyan azon gondolkodom, hogy mi lenne, ha bevonulnának a szerbek, a szlovákok, vagy esetleg mondjuk megszállna bennünket a NATO, ha nem engedjük át Európába az orosz gázt. Ki tiltakozna vajon az érdekünkben. Melyik politikai irányvonal melyik nagyhatalomnak nyalná a seggét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.