Ahogy a helyzet most kinéz, a 3 millió koldus országából rövidesen és alighanem a 29 milliós ingatlanok országává leszünk. Természetesen a januártól életbe lépő vagyonadóról, annak is a lakóingatlanokat terhelő részéről, a köznyelvben csak ingatlanadónak nevezett, és a kincstárnak évi 50 milliárdos bevételt ígérő legújabb közteherről van szó.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

petmail13
Csak a gazdagokat érinti ugye?????
Nagymamám 50 milliós értékű budai házban lakik. Ezt a házat telket még 60 évvel ezelött vették a szülei csak most az ingatlan piaci változás miatt megnőtt az értéke, de ő baromi szegény 70 ezres nyugdíjával. Most adja el a házat??--Tudom Bajnai ezt mondta
szaboria
@petmail13:Ha csak a nagymamád él az ingatlanban akkor ha elmult 62 éves szünetelést kell kérni.
orogordog
@petmail13: De akkor nem éltek azért szegénységbe? Mert vidéki, 2005-ben 14 milliós ingatlanom, 2009-ben ér 6 milliót ér. Meg sem vennék ennyiért, 2005-ben adtak volna 14 milliót, csak nem adtam. Remélem érted mit alkarok ebből kihozni.
Nyugdíj Magyarországon a béka segge alatt van, eben egyetértek veled, minimum nyugdíjnak 250000 Ft-nak kellene leni. Ingatlanadó 25 millió felet kezdődhetne.
gcsabi
Ez a tipikus példája a rossz és dilettáns törvényalkotásnak és a fidesz meggondolatlan, reflexszerü ellenkezésének is.

@orogordog: Az sem biztos, hogy fair valakit azért büntetni, mert az ország olyan részén él, ahol drágábbak az ingatlanok!
szaboria
Szerintem akiknek ingatlan adót kellene fizetni azoknak most is jút a jó falatokból. Most is vannak már olyan területek ahol ingatlanadót fizettenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.