Dönteniük kell, hogy a "nagyobb ismertségű"jogásznő vezesse-e a listát, vagy a fiatal politikus, akinek "nagyobb legitimitása van", és "fel lehet építeni". A Jobbikon belül komoly vita folyik arról, melyik listavezetővel lenne több esélye a radikális pártnak.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gcsabi
@csikknorisz: Sajnos mostanában nem ez az egyettlen bulvárcím a heti válaszban. Nem kellene ilyesmivel hitelteleníteni magukat. A cikk egyettlen értelme, hogy a jobbikkal szemben lehet egy kicsit "kabátlopásozni" Látod, vannak akikben a nácizós asszociációt képes beindítani!

@Csubaka: A vona talán kevésbé vált ki ellenérzéseket, mint morvai habitusa. Attól függ mennyire akarnak a közömbösebbek felé nyitni, hogy melyiküket érdemesebb előtérbe tólni.
Mesterházy is inkább a kevésbé irritáló személyisége mint a kvalitásai miatt lett miniszterelnök jelölt. Momentán kb, ugyanakkora esélye van a posztra mint a jobbikos jelöltnek, vagyis nem túl sok!
Wik
Hihetetlen, melyik RTL értelmiség adta ezt a címet az írásnak ?

Döbbenetes milyen mélyre tudnak süllyedni.
Dr.luigilongo60
csutak !
Amiről írtál, eddig is tudtam, csak azt hittem Hisztike mondott valami baromságot.
kiscserkész
Senki nem bukót sehová, és akárhogyan is akarnák ez kívülről nem is lesz semmilyen bukás. Egyetlen pártba sincs olyan egyetértés és összefogás, összhang, mint a jobbikba. Mind a két emlegetet, személy neve elfoghangozni a bejelentésen, mind a kettő jelölt csak éppen különböző posztokra. És ez pedig az érintettek, a vezetőség, valamint a tagság teljes egyetértésével jött létre. Hogy ki hová lett jelölve az majd csütörtökön kiderül. Mind kettő a hozzá közelebb álló karakterre lett jelölve.
marlin
"A nemzetes asszony nem a Jobbikban bukott meg!!"
csutak
gcsabi ma, 18:04 – válasz erre –
Nem tudom menyi idős vagy?
Milyen szintű a történelem ismereted, különös tekintettel a 20. század első felére?
Kérdéseidre:

>Hogy a francba jön ide a hosszúkések éjszakája?
Viktor bizonyosan győzni fog, sajnos. De a kétharmadhoz fog kelleni a jobbik!
Utána leszámol velük, jobb esetben Torgyán módra, rosszabbat is láttunk már!

>Kiket gyilkolászott le a vona? Mitől rohamosztagos a morvai? Egyáltalán mi ez a
sok zöldség?

Ezeket Te asszociáltad, freudi elírás?

>Attól, hogy egy pártban vetélkednek a miniszterelnökségért hogyan következik a
náci diktatúra
>kialakulásával történő azonosítás?
Fentebb írtam a miértekről. Egyedül egyik párt sem tudja az alkotmányozó többséget elérni, addíg a célig egyetértenek. Hogy utána mi lesz? Nos nem vagyok jós, legfeljebb történelmi ismereteim által előjövő félelmeim írhatnám le, de azt már sokan megtették!

>Komolyan , néha szánalmas akitüremkedő eszetlen gyűlölet!
No látod ebben teljes mértékben egyetértünk!
De hagy kérdezzem meg: Ki is volt az aki bukása után csalást kiabált? Pedig az ő minisztere és gárdája felügyelte a választásokat!
Ki is volt az aki Tusnádfürdőtől kezdve Amerikáig azon siránkozott, hogy nem egy e nemzet és a zászló és amúgy is illegitim a kormányunk.
Tudod, németországi beszéde után (ZDF televízió) egy német kollégám nem értette, hogy hazaárukóként hogy élhet még Viktor?
Szóval nem azt állítom, hogy a töketlen szocik lennének a megváltóak, mert nagyon nem azok! De olyan leendő kormányfő aki nem határolódik el a szélsőségektől még akkor sem ha a Suddeutsche Zeitung erre kéri, no az már elgondolkodtató! Mia célja? Miképpen akarja elérni?
És kicsit Viktor mellett:
Hitlert és Sztalint is kiszolgálta egy egy garnitúra, akik mindenben saját érdekeiket nézték. Ugyanis nem akét nevezett követte el a tömeggyilkosságokat, hanem a kiszolgáló csicskások hada.
Röviden ennyi jutott eszembe kérdéseidről... Ha gondolod, holnap folytathatjuk konkrét összehasonlítással a 29 es világválságról és a kilábaláshoz alkalmazott ploitika és az Orbán által vázolt politika összehasonlításával.
Akkor talán a Te félelmeid is felébrednek. Sok az analógia:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.