Az államfő szerint a válság tovább mélyült és a Jobbik is megerősödött, pedig egy új kormány esetén nem ez lett volna a helyzet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
@benhur: Nagyon nem vagy képben hallod! 2006-ban Orbánnak volt egy kijelentése, " a szavazás után el lehet zavarni a kormányt". Az erőszakos hatalom átvétel maximálisan alkotmány és demokrácia ellenes. Szerinted hágy támogatója lett volna egy vérfürdővel záruló kétes kimenetű fegyveres hatalom átvételnek, Nulla!!!! A másik ajánlata pedig egy szakértői kormány felállítása volt amelyből ajánlása szerint mind ő mind pedig Gyurcsány távol maradt volna. Ezt az MSZP a parlementben röhögve szavazta le. Nekem leginkább az tetszik, hogy a tényleg benfentes JOBBIK-os vezetők a párt sikerének könyvelnék el azt, ha az MSZP-t megtudnák szorítani a választásokon, ti meg már JOBBIk-os rendszerváltást vizionáltok. Így nagyon meg fogjátok szívni és a csalódás demoralizálódáshoz vezet.
gcsabi
@marlin: Tudod mit? Nem vitatkozom veled. Igazad van kurva jól járt az ország az elmúlt 7-évvel.
kiscserkész
@Csubaka: Milyen erőszakról beszélsz? Szerinted, ha létezne Orbánnak az, a három millió szavazója és odamentek volna a Kossuth térre demonstrálni mit tudót volna a harminc ezer rendőr velük kezdeni.
Ez a véres akármi nem lett volna, csak egyesek agyszüleménye meg a tehetetlenség megmagyarázása. Meg egyébként is Orbánnak van páncél autója, amivel 2006 is elmenekült a híveit hátrahagyva neki nem eset volna bántódása. Hogy megszívni kifogja jövőre….az majd kiderül. Örülnék neki ha nem a jobbik.
marlin
@gcsabi:" kurva jól járt az ország az elmúlt 7-évvel. "
Ezt tőlem soha nem olvashattad!! ( Egyesek kúrva jól, az ország , az nem!!)
kiscserkész
@Csubaka: A valóság mindég többet hóz, mint visz. Ha nem öntünk tiszta vizet a pohárba, ha nem a valós problémákat tárjuk fel, hanem hagyjuk továbbra is tabunak, ha nem szembesítjük az elmúlt húsz év közszereplőit akár kormányzóként, akár ellenzékként a teteikkel, ha nem egy olya kormányt jutatunk hatalomra, aki ara tisztaságánál szakértelmével megfelel, akkor a magyaroknak csak múltjuk volt, de jövőjük nem lesz. Ezt sokan látják, csak az elmúlt húsz év tettei megkötik a kezüket.
Csubaka
@benhur: Én a 2006-os erőszakról beszéltem. A rendőriről és az utcakövet felszedőröl.
Az meg sem fordul a fejedben, hogy esetleg nem Budapesten kellett volna megnyerni az embereket és autóbusszal felutaztatni cirkuszi előadásra Budapestre, hanem egyszerre egyidőben az ország nagyvárosaiban tüntetéseket szervezni, mint ahogy az 1956-ban is volt? Eleinte ott se gondolt senki véres következményekre hiszen az egyetemisták tüntetésével kezdődött.
Lehet, hogy Orbán ellenszenves sokaknak, sőt elmondom neked, hogy én sem őt támogatom viszont volt néhány zseniális politikusi húzása az elmúlt időszakban.
Az ő mondása volt az is, hogy az vigye ez utcára az embereket aki haza is tudja vinni őket.!
Ha az MSZP-t nem az Orbán gyülölet fűtené már régen máshol tartana az ország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.