A nő kérte meg, hogy álljanak meg, mert már jön a baba, ekkor húzódott félre az M3-ason egy parkolóba. A nő kiszállt, és állt az autó mellett, a sofőrt kérte meg, hogy húzza le a nadrágját, a taxis elé térdelt, a nő a vállába kapaszkodott, és úgy, állva szülte meg a gyereket, a taxisofőr kezébe.

Forrás: tenyek.tv2.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SELIG
@frutti: "A nő kiszállt, és állt az autó mellett, a sofőrt kérte meg, hogy húzza le a nadrágját, a taxis elé térdelt, a nő a vállába kapaszkodott, és úgy állva..."
Ez azért elég egyértelmű, nem?
hassoattila
gratulálok a soförnek legalább tudjuk kikre számithatunk a mai világba
csikknorisz
Ingyen taxizas nem jar neki, mint multkor a repulon szulo nonek es a gyerekenek ingyen utazas korlatlan szamban? :)
szaboria
@frutti: Régen és most is sok országban állva szülnek a nők. Ezen nem kell csodálkozni.
furfang
Gyönyörű történet. Ebben az érzéketlen, eldurvult világban gyönyörű példája az emberi helytállásnak. Jó egészséget, és sok szerencsét kívánok a történet összes szereplőjének! A taxist sok köszönet illeti!
kramermoni
Elismerésem a taxisnak!!!! Gratulálok az édesanyának és a pici Lucának.
vukkocska
@furfang: teljesen egyetértek Veled. Ahogy néztem a híradót, nem szégyellem, könny szökött a szemembe.

@frutti: Biztos fiú vagy. Amiről Te írsz, az egész más:) A taxis térdelt, nem az anyuka. Így tudott a baba a taxis kezébe pottyanni.
dr. prédikátor
Gratulálok a taxisnak, mamának és a kis Lucának jó egészséget kivánok!!
1951
Őszintén remélem,hogy vagy a Fővárosi Önkormányzat,vagy a Miniszterelnöki Hivatal illetékesei kitüntetik a taxivezetőt,aki példamutató helytállásával és nem kicsi bátorsággal segített a baba világrajövetelében.Itt azért megemlítem a mentőszolgálat gyorsaságát, és nem utolsó sorban a taxivállalkozás diszpécser hölgyét,aki higgadtságával és női mivoltával lelkiekben segítette a szülő hölgyet és taxivezető munkatársát.Én valamennyiüket kitüntetném,mármint a diszpécser hölgyet és a taxivezetőt.Az édesanyának és az újszülött kisleánynak jó egészséget és hosszú életet kívánok családom nevében is!ha most van az olvasok között olyan személy, aki jogosult egy kitüntetés előterjesztésére,kérem éljen a propozicűió lehetőségével!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.