Az SZDSZ lelépett, A Zorbán már a Duna jegét teszteli, a gáz ára emelkedik, az életszínvonal csökken, az értelmiségi holdudvarban lassan már csak a legelszántabbak sütik a szalonnájukat.

Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gonoszka
Ha már Konzervatórium, rá sem kattintok. :)

Már ez a felvezetés sem stimmel, ugyanis nem csökken az életszínvonal, a statisztika szerint...
A gázáremelkedést pedig számonkérni, az is egy szinvonalat tükröz.
És ahhoz képest hogy mennyire hülyék - ezt én sem vitatom - elég jól bírják...
bestia
Az életszínvonal nem csökken, csak zuhan, és ez nem vita tárgya. aki az ellenkezőjét állítja annak gratulálok, mert ahhoz a szűkebb réteghez tartozik, akinek qrva jó. Mint a múltkori 160ezres nyugdíjas úr, így nekem is minden szép és jó lenne... a bruttó 125ötöt keveselő aktívokat meg megszólják, az ám az életszínvonal, az netto 80 körül van, és örülhetsz, hogy van hol dolgoznod! Ruházkodj belőle, neveld a kölköt, és tatarozd a házat! Ja és ha vidéki vagy még min 3 óra utazást is vegyél hozzá. Ez általános vidéken, mielőtt még valaki belekötne.
bestia
a gázárakat felróni meg tényleg hülyeség, így is benne van pénzel az állam, talán más energiaforrások után kéne nézni, hosszútávon biztos meg fogja érni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.