Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltje nyilvános vitára hívja Vona Gábort, akit a Jobbik jelölt kormányfőnek. Bokros Lajos levelében nemzetellenesnek nevezi a Jobbikot, amelynek programja - megvalósulása esetén - "szegénységbe és szolgaságba taszítanák a magyar embereket".

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@gcsabi: idohiany. amit ramszakad az otp es/vagy lesz idom megnezni 2 screen -nyi cikket + 10 forrast atolvasni megofgom tenni. igy ez valoszinu hetofre marad.
majd akkor folytassuk.
Csubaka
@gcsabi:
Az a legkomolyabb tragédia, hogy a MULTI-kat ebben az országban valamilyen viszonylatban mindenki misztifikálja!A kiszolgálóik azért, mert tőlük függenek, a kisemmizettek pedig azért, mert úgy érzik, hogy azok a hatalmuk, befolyásuk folytán sérthetetlenek. Ez így pedig olyan mintha az UFO-k ellen hadakoznánk.
Az, hogy a MULTI-k a kereskedelem globalizációja folytán gazdasági és politikai hatalma már bőven meghaladja egy Magyarország nagyságrendű kis ország szemben állási lehetőségeit elfogadható tény. Amikor az USA kormánya is tehetetlen a "demokráciának nevezett kongresszusi "monopoli játék"-ban" ahol köztudottan busásan megfizetett törvényhozói lobbik védik a multik érdekeit nyilván van min gondolkodni. Az viszont azt jelenti, hogy valami nagyon nagy baj van a demokráciának nevezett eszményképpel, és a társadalmak erre a globális pszichogazdasági kihívásra csak globális válasszal lesznek képesek válaszolni.
Ez még nem jelenti azt, hogy "világ proletárjai egyesüljetek" de azt jelentheti, hogy világ népei verjétek pofán a saját rabló tőkéseiteket ellenkező esetben nyakunkon a harmadik világháború.
1951
Vajon gondolt-e már Bokros Lajos Tanár Úr az országban lakó cca. 8,5 millió emberre, akik elvárnák már Bokros Úrtól azt is, hogy egy kicsit leszálljon a földre és gondoljon rájuk is. Húsz éve már csak kivéreztetik ezt a társadalmat és ugyan akkor mindig túlfogyasztásról elmélkedik Bokros Úr! Tessék szíves lenni végre elmondani azt is, hogy miből fogyasztunk túl? A minimálbérből, a munkanélküliségből,miközben a Bokros Úr és hozzá hasonló társai úgy kb.3-4-5 millióból próbálnak nem túlfogyasztani!Egyáltalán érzékelik ezek az emberek, Bokros és Tsai,Gyurcsány, Bajnai,Kiss Péter, Lendvai Ildikó és társai!!!
ember
Szerintem Vona nyugodtan kiállhatna a Boki ellen. Teljesen új lappal kell nyitni. Látható, hogy a Világbank és az IMF rajtunk nem segít.
kiscserkész
@gcsabi: Ne győzköd. Olyan a felfogása, mint az írása.
kiscserkész
@Csubaka: Egyre többen ismerik fel ezt a helyzetet és egyre többen szavaznak ellene. És egyre kevesebben veszik be a Boros féle cumikat. Abból gazdálkodj, amid van, ez a mi jövő képünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok