Egy kulturális vita keretében szeretné, ha ütköztetnék véleményüket.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SELIG
@benhur: Egyébként élnek pingvinek Afrikában!
kaszanovics
8,7 milliárd eurót hívtunk le az IMF hitelkeretéből. 2010-ben meg kell kezdeni a törlesztést.

2010 utolsó negyedévében 170 milliárd forintot, 2011-ben 1150 milliárd forintot, 2012-ben 900 milliárd forint, 2013-ben 50 milliárd forintot kell(ene) visszafizetni az IMF-nek.

És hol a lóvé ?
bigyibogyo
@barew7: lisszaboni szerzodest mindeki alairta ha jol emlekszem. fontos a sorrend? mert igy ezzel a peldaval azt akarta bizonyitani,h az orszagot kulfoldiek iranyitjak. akkor az osszes orszagot kulfoldiek iranyitjak?:) az elso kerdest elbukta, mellebeszel. szidja a politikusokat konkretumok nelkul ez szinten mellebeszeles. de azert szepen beleszaladt a sajat hulyesegukbe a nagy magyarsaggal :)
ebben a 7 perces riportban kb 1 mondat volt ertekelheto,h a mezogazdasagban es a feldolgozo iparban kivan teremteni 1 millio munkahelyet. mondjuk nagyszeru lesz ha a sok bolcsesz megy foldet turni, vagy a gyarba a szallag melle.
barew7
@bigyibogyo: Már elnézést a hülye kérdésért, Te a Holdon élsz? Nézz körül, hogy mivé lett húsz év alatt ez az ország, hogy élnek (nyomorognak) a lakói, hogyan tolják ki a lét az országból, és mikor döglünk végleg bele az állandóan dagadó adósságcsapdába!! A "Lisszaboni Szerződés" meg csupán az országunk szuverénítását korlátozza. Nem véletlen tartottak annak elfogadsásáról népszavazást normálisabb országokban. Itt meg dicső nagyjaink aláírták szó nélkül, pedig a hieteles magyar nyelvű változata akkor még el sem készült...
kiscserkész
@barew7: Ezt bajusz bácsinak is nehéz volna meg cáfolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.