Elég szarul áll a Népszava szénája, -valószínűleg ezért is- a szocialista miniszterelnök-jelölt Mesterházy Attila eme baloldali gyöngyszemnek adott interjút. Mesterházy kitörő optimizmussal, az MSZP esetleges győzelméről vízionál. Persze elég hülyén nézne ki, ha arról beszélne, hogy szarrá verik őket 2010-ben...

Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Nem örök optimista, hanem Gyurcsány Ferenc alteregója! Ugye nem gondolta senki sem közülük, hogy vele nyerni is lehet?!
1951
A Népszava szénája meg érthető módon szarul áll, ahol olyan emberek tevékenykednek , fejtik ki munkásságukat mint Dézsi János és társai!Olvassa még valaki ezt a lapot,melynek cikkei minden tárgyilagosságot nélkülöznek és hasonlit Causescu lapjaihoz, melyben másról sem volt szó, csak arról,hogy pecsere,pecsere..Sokan tudják ezt majd lefordítani és bizonyára egyet is értenek velem! Ugye jól gondolom?
inkvi
Az ország szégyene ez a pali. Még sosem találtunk egy jó kiállású minelnököt! Ha nekünk lenne egy J F Kenedy típusú górénk, akkor jobban néznénk ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.