Torgyán József, az FKgP egykori elnöke ismét nekivág a választásoknak, ezúttal az általa alapított Torgyán-Kisgazda-Koalíció színeiben kíván bejutni a parlamentbe. Az elnök bízik a sikerben, mint mondja, ha a kopogtatócédulákat össze tudják szedni, akkor az ő "eszmeiségének feltámasztásával" be fognak jutni az Országgyűlésbe.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Álom álom, édes álom ....... Az embereknek legalább az álmaikat meg kell hagyni. Ettől nem kivétel Torgyán József sem. Azért nem gondoltam volna, hogy politikusból celeb, aztán megint politikus.
inkvi
@vukkocska: Itt nem a nyomor álmodik! :(
istvan56
Reszkessetek bűnösök, készítsétek a motyót a bevonuláshoz, szépen libasorban!
Lesz még napirenden a halálbünti, akinek 1 milliónál több ragad a kezéhez a közpénzből, jogtalanul, munka nélkül , ki is osztanám nekik, de adnék 24 órát a lopott pénz visszafizetésére! Biztos vagyok benne, hogy pár óra alatt megtelne az államkassza!
Csak bízzátok rám!
bigyibogyo
@istvan56: kihagytad a felsorolasbol a rendorre tamado utcako es molotov koktel dobalokat. reszkessenek csak a bunozok, mind!
adsl70
Mongyon le bácsinak csak nem megint üres a buksza? :-) jaj ezek a politikai bünözök ezeket mikor fogják már egyszer igazán 3.14 rugni? Sikeresen szétverte a még egyben lévő tsz-et és más szövetkezeteket. Ő egy ügyvéd akit nyugodtan nevezhetjük " feher galléros bűnözönek.." hasznot nem, de kárt azt igen. Egy MSZP harminc év alatt nem tud okozni, mint a Mongyon le bacsink és politikai gitegylete.
adsl70
jééé Józsi bácsit nem engedte ki a cenzored :-(( na itt végünk tiszta 60-as évek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.