Nem érdemes ennyire várni valakinek az "eljövetelét", egy pártvezérét, vagy egy párt kormányzati ciklusáét. Ostobaság ennyire nagy várakozásokat kelteni, ilyen jelentőséget tulajdonítani egy politikai eseménynek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Biztos, hogy nem jön el a Kánaán, biztos, nagyon nehéz lesz továbbra is, de ennek ami most van legyen vége, és mozduljunk el ebből a nyomasztó állapotból. Ez csak más kormánnyal lehetséges.
eva1215
Ekindul a csúzdán lefelé majd akkor dől be a gazdaság igazán .Ha amit igért azt betartja akkor azért ha nem akkor pedig hazug mint az eddigiek közül bárki is volt .
vinetu85
"Ez a felfogás idegennek, a nemzeten kívülinek, a magyarok ellenségének minősíti mindazokat, akik nem várják vele együtt párás szemmel a "nagy eljövetelt", nem kívánnak vele együtt könnyezve ölelkezni az úgynevezett "magyar eljövetel napján".

Lehet, hogy nem véletlen? ...
Csak úgy mint ahogy a bűnöző sem várja cselekményeinek jogerős ítéletét ellentétben a bűncselekmény áldozatával szemben.

Ezesetben a bűnozők miért akarják magukat mártírként reklámozni?
Én is nagyon várom a "valódi rendszerváltást."
Remélem, hogy tavasszal meg is érkezik.
Waqtik
Én abban bízom , hogy dakotánk nyer egy ötöst a lottón , s elhúz innen . Jobb lenne ha nem mérgezné a levegőt itthon
grti7336
Sajnos a magyarba bele van kódolva a csodavárás. S ha megtörténik a változás,
akkor újabb történelmi csodákra fogunk várni....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.