Nem vélekednek túl optimistán a magyar részvénypiac és a világgazdaság 2010. évi kilátásairól a piaci elemzők. Szerintük tavasszal eldőlhet, hogy fellendül a gazdaság vagy a válság egy újabb szakasza kezdődik. Magyarországon a választások egyesek szerint nagy kockázatot jelentenek, mások szerint viszont közvetlenül nem hatnak a piacra. Érdemes lesz viszont akkor befektetni.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kakastoll
S akkor ez mi ????
Bajnai: stabil, biztonságos állapotban adjuk át az országot – ma, 12:21
bigyibogyo
@Kakastoll: ne keverd a szezont a fazonnal. nem valalhatnak garanciat a kovetkezo kormanyra is, vagy egezs europara (bar az is gyurcsany hibaja, igazan garantalhatnak a fityisz eredmenyeit!!!). az,h a gazdasag mikeppen fog alakulni a valasztas utan fog kiderulni. pl. ha a jobbik eros lesz csokkenn i fog a beruhazasi kedv kis hazankba. panik szeruen fogjak eladni a reszvenyeket, sokan csodbe mennek. koszonhetoen a szelsoseges igereteiknek.
ennel jobban nem merulnek el a temaban, majd biztos jon valami okos kozgazdasz vegzettsegu es elmagyarazza szebben. de a cikkben is leirtak jopar dolgot.
furfang
@bigyibogyo: "nem valalhatnak garanciat a kovetkezo kormanyra is, vagy egezs europara (bar az is gyurcsany hibaja, igazan garantalhatnak a fityisz eredmenyeit!!!)."
Tudod Isten őrizz hogy ők vállalnának garanciát a következő kormányra is, elég lett volna pusztán az is, ha saját magukra vállalnak garanciát. Erről azonban szó sem esett, csak ment végig a néphülyítés, hogy nekünk milyen jó, és Európa minket csodál. Még legutóbb is azt mondta Bajnai, hogy most aztán úgy rendbe tették a költségvetést, hogy rövidesen bottal ütheti eURÓPA A NYOMUNKAT. SZÓVAL AKIT LEHETETT MÉG MOST IS HÜLYÍTENEK. ( bocs a caps be volt kapcsolva) A következő kormány ha valahogy életben tartja az ország működését, már az is nagy teljesítmény lesz. És nem kell erőlködnie, hogy hivatkozzon az elődei szarságára, mert tényleg azok voltak, a helyzet önmagáért beszél.
szaboria
Az egész vitának csak ugy lesz vége amikor eljön az átadás idej már tanultak a Fidesztől átvett esetből a Bjania nem fogja csak úgy átadni,hogy ne legyenek le dokumentálva . Akkor kifog derülni jól teljesitett a Bajnai.(lásd ezüsthajó és a többi eset nem találtak egyetlen egy dokomentumot semminden ellett tüntetve)
marlin
@furfang: (tegnap21:32)
Akkor - szerinted - a zOrbán, egy mazohista?? Vagy akkor minek is ....??
csutak
@szaboria: A gazemberség vádját kikérem magamnak Bajnai nevében!
Az utóbbi húsz év egyetlen hozzáértő kormányfője.
szaboria
@csutak: Mitvétettem Bajnai ellen? Én a fideszre utalta az ezüsthajóval kapcsolatban mindent eltüntettek amit a fidesz csinált.
furfang
@marlin: ezt már vagy te vagy más elsütötte, hogy akkor minek veszik át, ha olyan rossz? Mert el kell indulni egyszer ebből az állóvízből, és úgy látszik ez Bajnaiéknak nem ment. Csak a megszorítás, és a befagyasztás.( mellesleg nagyon megérdemelnék, hogy többséggel beválasszátok újra őket, és akkor mutassák meg, hogy milyen jól rendbe tették azt amit istenesen elk...rtak ).
Mivel ezidő tájt a Viktorék a legnagyobb bizalommal felruházott párt, ráadásul már jól is csinálták egyszer, van bennük önbizalom arra, hogy talán újra sikerül beindítani a motort. Gondolom ilyesmi motoszkál bennük, bár el tudom képzelni, hogy a realitás perceiben beleborsódzik a hátuk az elkövetkező kormányzás rémképébe. Minden úgy sz..r ahogy van. A közbiztonság, az egészségügy, az oktatás, a kultúra, a közigazgatás, az emberek lelkivilága és erkölcse és a gazdaságról még nem is beszéltünk.
Egyébként furfangos kérdésedet feltehetnéd Bajnainak is, ha ilyen szépen rendbe hozták a gazdaságot, akkor miért nem csinálja tovább? A dicsőség őt illetné egy következő produktív négy év után!
mandiner
@csutak: ???????????? Tudod te miről beszélsz? Mikor kinyírta a Hajdú-Bétet, közvetve pedig halomra ölte az embereket, kamerába, mikrofonba mondta széttárt kezekkel,remegő pillákkal, hogy:Bocs nem értettünk hozzá!!! Ha egy-két céget csak csődbe tudott vinni(szándékosan) válság nélkül, akkor egy országot ki tud húzni a szarból..ugye? Saját magát egyébként akkoir is megmentette a csődtől, az tény!
szaboria
@mandiner: Keresgélj egykicsit jobban a Hajdú-Bét rt-vel kapcsolatban többen benne voltak mint gondolnád ne csak a Hir Tv és a Mgyar Nemzet cikkeire kell koncetrálni.A Valdor cég is benne volt.
mandiner
@szaboria: A báj-gúnár cinikus reakciója a lényeg, miszerint: Bocs, nem értettünk hozzá!!!
szaboria
@mandiner: Ez akijelentése hol található?
mandiner
Hír-tv archívumában meg lehet biztos találni..kamerába mikrofonba mondta a szerencsétlen hülye..de hát mondott ez különbeket is..talán még a mentorát is felülmúlja hülyeségben!
szaboria
@mandiner: Mindenhova beirtam de egyik helyre sem adta ki .Ellenben , hogy mási s volt benne arra több helyre lehet kattintani.
mandiner
A BKV-ügy kirobbanása kapcsán egyik reggeli műsorban valószínű MTV-s-ben, de pontosan nem emlékszem), a lényeg amit mondott: " Apolitikusok, állami cégekben történő lopásokra úgy kell tekintenünk, mint valami természeti csapásra: El kell viselni! És ezt MO. miniszterelnöke mondja! Kormányfői szinten intézményesített lopás, rablás, amit el kell viselni, tűrni! Magyarul a dolgozó hülye magyarnak el kell tűrni a megélhetési lopást is meg a fehérgalléros lopást is!
mandiner
@szaboria Én ezt láttam, hallottam! Évekkel ezelőtt, mikor gazdasági vagy milyen miniszter lett!
mandiner
Fura a te keresőd Ria)) Nekem kidobta! Keresd szorgalmasan..ez már szólásmondássá válik ahol Bajnai szóba kerül!
csutak
@szaboria:
Mea culpa! Félreértettelek:(
csutak
@mandiner: Mandínerből tudok válaszolni:)
A Magyar szennylapot bíróság kötelezte a helyreigazításra!
Én azt hiszem, hogy aki fél és tévinfók alapján nyíltan rágalmazza az ország második emberét, az nem teljesen korrekt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.