Őrizetbe vette a rendőrség a BKV volt humánpolitikai igazgatóját: Szalainé Szilágyi Eleonórát különösen nagy kárt okozó csalással gyanúsítják. Emlékezetes: a személyzeti vezető végkielégítési ügye indította el tavaly nyáron a BKV-botrányok sorozatát, mivel kiderült, hogy az igazgató bruttó 86 millió forintot meghaladó végkielégítést vett fel jogosulatlanul, majd ezt követően a cég továbbfoglalkoztatta. Szalainénál szerdán késő este a rendőrök házkutatást tartottak, iratokat foglaltak le és zárolták bankszámláit, rajtuk 54 millió forinttal. A napokban további, a BKV-botrányban érintett személyek gyanúsítotti kihallgatása várható. A bíróságnak 72 órán belül kell döntenie arról: előzetes letartóztatásba helyezi-e Szalainét.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
Halmazatilag illene a nyolc (azaz nr.8) évet kiadni neki.
De lehetne emelni 50%-al, ha akarná a bíró...
marlin
Várjuk meg a végét!! Sajnos ha a "hithű zsákmányszerzők" közül való, akkor"kimossák"!!

@kamazuka:Nincs egyik meg másik oldal!! Vannak bűnözők, meg nem bűnözők!! Az gazdasági bűnözőket nem a társadalmi hovatartozásuk szerint kell(ene) rangsorolni!!
Kakastoll
A harácsolt összegnek a felét vagy többet elkölt a pereskedésre, és akkor megszüntetik ellene az eljárást.
Kell a pénz mindenkinek.....:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.