Mivel eddig nem volt arca a K&H legújabb, 30-32 milliárd forintos kötvénybotrányának, a téma nem emelkedett a Kulcsár-ügy "rangjára". A Heti Válasz most megszemélyesíti a történetet; annál is inkább, mert a banknak már két hivatalos papírja van arról, hogy durván átejtette ügyfeleit. A rendőrség pedig nagyüzemi iratlefoglalásba és nyomozásba kezdett a pénzintézetnél.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Forró Tamással együtt a banki nagy veszteség miatt legalább 20 embernek kellene börtönbe vonulnia ezt mindenki nagyon jól tudja! Ekkora sikkasztást, pénzlenyúlást elkövetni, legalább ennyi ember asszisztálásával lehet!Akkor most miért is "húzzák, mint a rétestésztát" ezt a nagy sikkasztási ügyet? Ugye kormányzati , vagy ahhoz közeli emberek nincsenek benne?
bigyibogyo
valahol eltevedt ez az egesz bankosdi. vagy en vagyok nagyon naiv es sosem mukodott "normalisan"
Jelen helyzetben anyagilag es erzelmileg is jobban megeri a penzt a parnaban tartani mint a bankban. Kolcsonok meg ugye alapbol felejtosek.
valaki kulfodlon elo/kulfoldi bank fiokot hasznal elarulhatna arra fele is veszteseges -e a penzt baknban tartani.... tenyleg oda fogunk jutni,h kiderul nem a multik vagy a politikusok az ellenseg, a bankok azok
luciferi
@bigyibogyo: nállunk mindenféle banki szolgáltatás jóval többe kerül, mint tőlünk nyugatra. A bankok nyereségük nagy részét a keleti régiókban kaszálják be. Nem tudom, hogy ez ellen miért nem lehetne erélyesen, határozottan, és egységesen fellépni. Gazdasági ombudsman miért nincs?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.