Kizárta két tagját az ajkai képviselő-testület Fidesz-frakciója; a város önkormányzatában ellenzékben lévő frakció így kilenc tagúra olvadt - tájékoztatta Stolár Mihály, a Fidesz helyi elnöke pénteken az MTI-t.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@benhur: Neked is (és mindenkinek) Köszönöm a jószándékú biztatást, de nekem az elmúlt hatvanegynéhány évben már annyi mindent ígértek, hogy most már szeretnék látni valakit aki előbb bebizonyítja a tisztességét és akkor majd talán szavazok rá!! Sajnos a jelenlegi "kínálat"-ban egyetlen tisztességes politikai erő sincs!!
(Sokáig én is hittem a meséknek "demokrácia", "rendszerváltás", "polgári jólét", stb. sokakkal együtt én is elhittem, hogy hüüü, ezért érdemes élni!! Aztán amikor hozzáért a meleg popsi a hideg csempéhez, és felébredtünk!!)
inkvi
@marlin: Azért én látok tisztességes erőt (biztosan Te is) csak annak meg kicsi az ereje és nem tud bejutni a parlamentbe.
kiscserkész
@inkvi: Csak nem az SZDSZ re gondolsz! :D
bigyibogyo
@benhur: nalatod tudsz te gondolkozni ha akarsz. en is ezt mondom, minden part, minden vallas csak hivok onkentes adomanyaibol, part tagsagi dijbol eljen meg
inkvi
@benhur: Kikérem magamnak, hogy hülyének nézz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.