A párt romapolitikáért felelős politikusa elmondta: elkészült a Lehet más a politika "színvak" programja, amely nem tesz különbséget cigány és nem-cigány között, hanem a szegénységre koncentrál.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: bigyibogyo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
bigyibogyo tegnap, 22:27 – válasz erre:

Még nem voltam, lehetőségem volt ez idáig az elkerülésére. Ez nem zárja ki, hogy egyszer én is lehetek rossz időbe, rossz helyen és belecsöppenek. Kezdeményezni sosem fogom, de két lehetőség marad futás vagy a védekezés a rendőrség kizárva, mert az én BŐR SZINEMRE nem jönnek védekezési lázba (fehér). De könnyen járhatok én is úgy, mint az író.

bigyibogyo tegnap, 22:29 – válasz erre:
Nem lesz, csak fel van turbózva az egész. Hiába ügyeskedik hátérbe az SZDSZ. Nagyon sok ilyen palánta pártot hoztak létre az utóbbi időben, akinek a hátán visszamászhatnának a parlamentbe.

inkvi ma, 06:16 – válasz erre:
Én is így látom!

kiscserkész

Egyedül a jobbik meri felvállalni a cigány problémát, ők azok, akik tényleges programmal rendelkeznek e kérdés megoldására, és egyre több cigány ismeri fel bennük ezt a lehetőséget. A többiek csak is a voksokra utaznak.
g1983
Az LMP szavazói nem mások lesznek mint az SZDSZes szavazók egyrésze kiegészítve az MDFes szavazók egy részével plusz azokkal a romákkal akik egy tál levesért odaadják a szavazatukat. Amúgyis már elkezdődött a szavazási önreklámozás. Blikkben az MSZP-sek hirdetik önmagukat, a sparban a vödrös narancs 999 Ft, megprobálják jobbról balról összeszedni a választókat.
inkvi
@g1983: LMP-SZDSZ: egy brigád: a retkesek meg nem számottevőek!
bigyibogyo
@inkvi: nem, SZDSZ-Jobbik lesz (mar az) szovetseges, mind a kettot ugyanazok penzelik.

@g1983: tevedsz. LMP teljesen mas embereket szolit meg. Pont azokat akik kimaradtak minden mas part latoszogebol.
Megrenned,h ha mar van a jobbiknak programja a cigany kerdesre,h linkeled?

@benhur: azert kerdeztem mert en mar voltam. haverok nem szaladnak vissza mikor meglatnak 15 ciganyt kesekkel. meg baratok is ritkan szeretnek megszurkaltatni magukat.
masik,h rendor nem rohangal szolgalati pisztollyal. mert nem teheti. eleg szigoru tartasi kovetelmenyei vannak egy kezi lofegyvernek. nem az ove a fegyver. a rendorsege. es intezmeny (ceg) kotelezoen fenntart fegyverszobat, ott tartjak a fegyvereket. szolgalat elott felveszik, aztan leadjak.
raadasul rendorre teljesen mas szabalyok vonatkoznak. ha nekiall lovoldozni egy illegalisan tartott fegyverrel (onvedelemre csak kiemelten indolkolt esetben (ertsd : szinte sosem) adnak engedelyt, sport loveszetre kaphatsz, de akkor meg nem lehet nalad) mar megy is a katonai torvenyszek ele. Ezt a rendor is tudja. epp ezert ha pici esze van nem hord maganal fegyvert (foleg nem ha iszik), es persze nem hadonaszik vele, hanem siman elfut. hacsak nem akarja a kovetkezo 20 evet bortonben tolteni.
Eddig olvastam el a torteneted, itt jott le,h megtevesztettek egy hamis levellel.
inkvi
@bigyibogyo: Te mindig meglepsz! El kell mentenem a HSZ-eidet, hogy a fejedre olvashassam! Mindegyiket az adóinkból pénzelik. Nem merem leírni: az egyik egy - állítólagos - üldözött, a másik meg azokat üldözi. De, ha igazad van, akkor nyertünk! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.