Erős hatalmú, aktívan vállalkozó államot, valamint a Közel-Kelet és Oroszország felé nyitó politikai és gazdasági kapcsolatokat ígér a Jobbik választási programjában.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kakastoll
@bigyibogyo: mert ha a mai törvényhozást érdekelné, akkor nem olvasnánk ilyeneket.
Megfontolt
@SELIG: LoL
"Gyakorlatilag a Jobbik programja az, hogy minden EU szerződést felmondunk és mindenkivel összeveszünk."
Még nagyobb LoL:
"Semmi alapja sincs a terveiknek. Egyszerűen nem tudják megvalósítani. Vagy ha megvalósul akkor nagyon nagy balhé lesz viszonylag rövid időn belül."
bubokaboros
ellenzem a halál büntetést mert akkor mi sem lennénk külömbek mint ŐK. De mi lenne ha Ők hasonlítanának mihozzánk dolgozó emberekhez?????? KINYITNÁM AZ ÖSSZES SZÉNBÁNYÁT :))))
kir
Én nagyon sokáig a halálbüntetés ellen voltam, de most már támogatnám a halálbüntetést bizonyos esetekben.
kiscserkész
@bigyibogyo: Nem tudnál olyat berakni, amin már felehetne háborodni. Cigányozással nem oldódik meg a helyzet, majd csak eltelik ez a pár hónap és akkor majd remélem és bízom is benne, hogy nem lesznek ilyen cikkek, mert nem lesz elkövetője. Rendőrségi vezetők középszintig leváltva, a megmaradtaknak tőrvényes hatalmat adni, olyat hogy egy hírtelen gyanús megmozdulásnál jogos a fegyverhasználat és már rend is lesz. Bányákat megnyitni, mint valaha a románoknál volt csak lefele lehetet menni vissza csak zsákba, és már rend is lesz a cigányportán.

@Zsoel: Elmered mondani azoknak is ezt a szlogent, aki árvaságba nevelkednek, a cigányok által elkövetet gyilokságok miatt. Mint Pl. Szögi tanár úr három gyermeke is. Szerintem hagyjuk ki a vallást ebből azelőtt sem vették bele.

Nem imára, hanem igazságra vágynak már az emberek. Imát hagyjuk az egyházra az ítélkezést meg a bírákra.

gcsabi ma, 19:44 – válasz erre
Tényleg jó lenne, ha a rovatszerkesztő ilyen hírekkel is szolgálna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.