A Jobbik programban már szerepel a politikusbűnözés megállítása és a felelősségre vonás. A választások közeledtével azonban egyre kínosabb, hogy a párt immár hét éve késlekedik pénzügyi beszámolójának benyújtásával.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kakastoll
Sokaknak fel lehetne tenni ugyanezt a kérdést.....na de tényleg miből futja ?
kiscserkész
Ha minden párt annyit költene a kampányra, mint a jobbik, akkor talán nem itt tartanánk. Nemrég azt mondák Putyin pénzeli a jobbik ót, de az Orbán meg a Gyurcsány jár ki hozzá elég gyakran.
profon
A jobbikot én pénzelem és én is találtam ki őket,mert a feleségemmel összevesztünk a Mounika show-on és ő úgy döntött hogy ad pár milliárdot a szociknak ,csak hogy engem bosszantson ! Úgyhogy a rejtély megoldva! De mostanában megint kezdünk jóba lenni az asszonnyal úgyhogy nem tudom ezek ketten mit kezdenek a mi támogatásunk nélkül !
safi
Ez a miből telik szerintem is globális kérdés.
gcsabi
Őszintén szólva, engem nem érdekell egyik párt leadott elszámolása sem! Annyira azért nem vagyok hülye, hogy azt higgyem annak bármi köze lenne a valósághoz!
Aki elhiszi, hogy a jelölt/millá-ból ragasztják össze az országot gigaplakátokkal és hordozzák körbe minden faluba a lagzilajcsit, az csak vergődjön a beszámolón!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.