Álruhát viselnek, jobboldalinak, sőt nemzeti radikálisnak adják ki magukat az MSZP internetkommandójának tagjai, akik máris megkapták az ifjú szocialisták kampányközpontjából az első utasításokat - írta a csütörtöki Magyar Hírlap. Az erről szóló e-mailt szintén közlő Blikknek a Societas elnöke azt mondta, hamis a levél.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gcsabi
@kevijeni: Nem éppen a "levitézlett" kommunistákról beszéltem, ez amúgyis egy vaskos aránytévesztő csúsztatás, hanem arról, ami miatt a mai napig nincsen egyetlen alternatíva sem a baloldali pártok helyett! Legnagyobb energiával és leghatékonyabban a saját "konkurenciájukat" tették tönkre. Ennek köszönhető, hogy manapság egy baloldali embernek nem igazán van vállalható párt alternatívája, akire szavazhatna és ennek köszönhető az mdf-szerű képződmények létezése.
luciferi
@gcsabi: ..a vaskos csúsztatás kivételével igazad van. Egyébként meg akik eddig estleg az mdf-re szavaztak volna, azok most az szdsz miatt nem teszik, vagy ha igen, az az mdf végét jelentené.
gcsabi
@kevijeni: Gondolom a vasks csúsztatásról úgy sem tudnálak meggyőzni, ezért úgy teszünk mint Virág elvtárs: " Erröl kár lenne vitát nyítani"
zolibatya
Az mszp íróasztal mellett tervezi,a szarházi embereket........anya nam szül ilyent....
Kakastoll
@zolibatya53: Szerintem is, viszont elég egyet megtervezni, az telesz@rja világot hozzá hasonlóval.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.