Nem a kínált állások száma a legfontosabb annak megválasztásában, hogy hol nézünk munka után.

Forrás: twice.hu
Feltöltő: roberto
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KAgergő
Elsősorban nem ismételni ezt a sok kapitalisták által létrehozott szégyenfoltokat, papagály módjára:
-Tekemarketing munkatársat keresünk
-Telefonos operátort keresünk
-Telefonos értékesítőt keresünk
-Telefonos ügyfélszolgálati munkatársat keresünk
-Call center operátort keresünk

Telefonon keressük annak a kapitalista fa....alapnak a jó drága mamikáját, aki ezt az egésznapot átfogó ugatósdi, blőd telepofázási megoldásokat kifejlesztette és elterjesztette a világon, "nagyra becsült munkát" adott vele az embereknek. Mindenki nevében üzenem a drága muternak, hogy keresse meg azt a féleszű agyalágyúlt, balfék fiát és építsen neki, telefonkagylókból egy várat valahol a "Jóreménység foknál" és adjon neki hozzá egy olyan lebutított mobiltelefont, amin csak egy szám hívható és ott feltárcsázhatja az ő kis birodalmában az összes masináját, és napestig diskurálhat saját magával, míg az Atlantisz fenegyereke bele nem temeti őt a mélység bugyraiba.
Zsoel
@KAgergő: Ezt aztán korrektül megfogalmaztad... bár a papagáj továbbra is pontos j-vel írandó. :)
KAgergő
@zsoel: igazad van, de ide már mindegy az etimológia szempontjából, ahol "nemtom", ahol "teccik", ahol "pussza", ahol "csövi" ahol "zsírkirály" és sorolhatnám kimerültségig, nem??? Fő a fantázia, fő a szándék :))) Itt már a szar is keserű és az is mind1 xerintem,hogy adjak a kulcsinak,vagy ne adjak! Ebben a világban már minden lehetsz szép is, ügyes is, csak okos nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.