Házkutatást tartott csütörtökön a Budapesti Nyomozó Ügyészség a II. kerületi rendőrkapitányságon sikkasztás gyanúja miatt, szerdán pedig a VIII. kerületi rendőrkapitányságon tartottak házkutatást, ott hivatali visszaélés gyanúja miatt.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Első pillantásra azt olvastam, hogy "Rasszista volt két rendőrkapitány". :) Na, mondom, ez érdekes. De hát csak a szokásos rendőrdisznóságok. Hiába, na: ki őrzi az őrzőket?
inkvi
Sajnos, ha már ide is be kell avatkozni! Félek, hogy megint politikai kezdeményezés ez!
kiscserkész
@inkvi: Már nagyon régen be kellet volna! Szóval ezért menekültek nyugdíjba a patkányok. Bence meg Tóth menti a patkányait.
vukkocska
Senki nem indokol semmit, nem lehet tudni, hogy miért kérte nyugdízatatását a két rendőrkapitány, de nektek - fentieknek - jó ürügy arra, hogy megint sarat dobáljatok. Lehessen gorombán szidalmazni valakit. Mindkét főtiszt cca 30 éve van a rendőri pályán. Szinte az egész lépcsőt végigjárták. Egyáltalán nem az derült ki, hogy ők csináltak valamit, de miután felelősséggel tartoznak beosztottaikért, feltehetően ezért vonultak nyugdíjba.

@benhur: Vegyél vissza azért kicsit magadból. Nem kell mindjárt patkányozni. Pláne úgy, hogy sem őket, sem a körülményeiket nem ismerheted.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.