A fővárosi MSZP-frakció 50 százalékkal csökkentené a BKV jegyárait; a javaslat a nyugdíjasokra, az öregségi korhatárt elérőkre és az otthonápolási díjban részesülőkre vonatkozik.

Feltöltő: zero
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
g1983
Látszik hogy választás közeleg. Féltik a hatalmukat.
csutak
Egyem a zúzájukat, ez nyolc év alatt miért nem jutott eszükbe? (Mert esze csak a tyúknak van:-)
Csak nem választások jönnek?
marlin
Én meg még a képviselők, polgármesterek és az állami vállalati menedzsmentek jövedelmét is megfelezném!! Az pótolná a jegyárakat!! :-))
g1983
@marlin: Te csak megfeleznéd? szerintem még akkor is sokat kapnának ha "csak" a negyedét kapnák.
bombi02
@g1983: Nem licitálni akarok, de szerintem egy jó ideig nekik kellene fizetni havonta egy meghatározott, hatjegyű összeget.

Az Mszp pedig most is hallgasson, ahogy eddig, dörzsölgesse a kezét az áremelések után, mint eddig. Nem hülyék az emberek, és ezért nem fognak rájuk szavazni, akik nem akartak eddig sem, és a hezitálók is most már biztosan tudják kire nem fognak. Ha nem lennék nagyon kiakadva egyes ilyen átlátszó infantilis megnyilvánulásukon jót nevetnék az egészen. De valahogy nem megy.
kir
Ééééééééééééssssss.....

INGYENSÖR!!!!

(Stipistopi nekem jutott először eszembe, bibibá!)
g1983
Nem úgy volt hogy február 1-től? Bár ezeknek még azt se szabad elhinni ha azt mondják, hogy kék az ég
bigyibogyo
@csutak: Egyszerű. Tudják, hogy veszítenek, jól betartanak még utoljára a Fidesznek :)
Alapból veszteséges, félárú jeggyel pláne az lesz. Aztán pótolja az új kormány
csikknorisz
A nyugdijasok kapnak nyugdijat, nem? Azert nyugdijasok. Nem fussa jegyre egyszer-egyszer? Nekem sem, mert nekem az egvilagon semmilyen kedvezmeny nem jar semmilyen kozlekedesi eszkozon, a fizetesem meg kevesebb, mint egy atlagnyugdij.
kir
@csikknorisz: Akkor a szocik és a fidesz szemében most levegő vagy.
Diamont Frost
@csikknorisz: De,!.... biztosan "fussa" nekik a jegyre! De NEM "fussa " a rezsire, meg a gyógyszerre, . Együtt a három pedig már a luxus halmozása!:((
Neked nincsenek idős szüleid??? Nagy kár!!! Talán kevésbé lennél érzéketlen!
kir
@Renrol: Na jó, itt álljunk meg egy pillanatra. Talán nem az effektív dolgozó emberen kéne leverni azt, ahogy EGYES nyugdíjasok élnek. A nyugdíjasok nem alkotnak homogén közösséget, vannak akik igenis jól élnek. Olyanok is vannak, akik adót kerültek, ezért kevesebbet kapnak, de még így is többet, mint amennyit beadtak a közösbe.

El lehet viszont gondolkozni, hogy tényleg jogosan vannak-e több százezren rokkantnyugdíjon. Mert ugye őket is az aktívak tartják el.
mandiner
@kir: Van olyan népcsoport, ahol szégyellheti magát a 18 éves friss felnőtt aki még nem rokkant nyugdíjas...
motorman
Ha visszatennék a milliárdokat, amiket kiloptak az évtizedek alatt, ingyen is utazhatnánk.
csikknorisz
@renrol: miert volnek erzeketlen? Azt meg nem ertem, miert kotelezo egy nyugdijasnak gyogyszert szedni? Ja, hogy raszoktatjak oket az orvosok, de az mas teszta. Nagyanyamek nyugdijasok 20 eve, nem keveset kapnak, 80ezer folott. Toluk szoktak kolcsonkerni a dolgozo/!/ csaladtagok, ha megszorulnak. Jol van ez igy? Nem nagyanyamektol sajnalom a penzt, hanem az a gaz, hogy egy dolgozo ember nem tud kijonni a fizetesebol, semmilyen kedvezmenyt nem kap sehol, mert o csak egy dolgozo ember.
petmail13
az IMF erre nem szól semmit??
mert már lassan mindenbe beleszól
furfang
Emlékeztek, amikor Horn Gyula ingyen reptette volna a 70 év feletti nyugdíjasokat? A szocik csak az ő szenilitásukban bíznak úgy tűnik.
inkvi
@kir: De én már halálosan unom, hogy a sok pénzemért még egy kis élvezkedést sem kapok!
inkvi
@csikknorisz: Nem azért kell gyógyszert szedni, hogy eltartsák a gyógyszergyárakat (azt megtette a Bajnai: felvásárolta a vakcinákat és senkinek sem kell), hanem minden nyavalyályuk van!
inkvi
@kir: Ha ez zöld szám és a szolgáltatás ingyenes: egye fene!
profon
Megfelezni a jegyárakat amikor így is veszteséges??? Csak egy agyament baromnak juthat ilyesmi az eszébe. Az uzemanyag jövedéki adóját meg megemelték !! Már látom mire kellett a pénz. Felháborító aljasság !!!
inkvi
@profon: Ha alaposan elemzik; akkor sokszor a kevesebb a több; de ezt Te is tudod! Én cca 5000.- forint üza ktg-ből megúszom (mindent beleszámítva is olcsóbb, mint a BKV 100000 forintos bérlete). Itt van az eb elhantolva! Egy 5000 forintos bérletárért nagyon sokan tömeg-közlekednének.
inkvi
@profon: De a fővárosban 2 milla ember él!
profon
@inkvi: Magyarországon meg 10 milla !
inkvi
@profon: De most BKV jegyről van szó! Én arra hoztam a példámat! Margóra csak annyi, hogy a fővárosban is ritkán jár a "BKV" vmilyen járműve!
Természetesen azután jöhetne az XKV, vasút, busz, .... és meg is lenne a Kánaán.
profon
@inkvi: Nálunk vidéken nem felezgetnek senkinek sem! Megértem hogy a kevesebb több is lehet, de már ebből is politikát csinálnak !
mandiner
@inkvi: hát én a bkv-n mindíg blicceltem....a napidíjam nem futotta volna(( 2 jeggyel meg tudtam úszni egy napot...de ha nem kellett lyuggatni megmaradt mind a kettő))
inkvi
@profon: De fognak! Ha a főváros jó példával áll elő, mindenki követni fogja! Azért a Demszky az a Demszky!
inkvi
@mandiner: Csak olyan hosszú lett a nyakad, mint az oszkónak!
profon
@mandiner: Magácska becsapja a közös pénzünkből keservesen működtetett közlekedési rt-t ? Rossz kislány! Hasra végre ,hogy elfenekelhessem ! :))
inkvi
@profon: Megfigyeltem, hogy mindig pipogyán fogalmazol! Ez nagy baj!
Mi lenne neked abban a jó, ha mandinert a hasamra fektetnéd és elfenekelnéd?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.