Nagy Ervin színművész interjút adott meglehetősen keresetlen stílusban. A Fidesz brutálisan kritizálja, Magyar Péterért ellenben rajong. Terminátornak tartja. Szerinte, ha három-négy ember tudja azt, amit a Tisza Párt vezére.

A Magyar Narancsnak adott interjút az ismert színész. A politikai „rossz fiú” karakterét azzal magyarázta:

Egymás után jöttek a szabadságjogok visszametszései, a területfoglalások, és egyre több társadalmi, valamint szociális csoport került célkeresztbe. Ezt már nem bírtam szó nélkül. Talán a legszűkebb szakmai családom, a Katona József Színház gyalázásával indult meg bennem ez a folyamat, amikor a Gothár-ügy kapcsán „zaklatószínháznak” bélyegezték az egész intézményt.

"Mint a vén ..." – Brutális kritikát kapott a hatalom

Nagy Ervin      Fotó Facebook/Nagy Ervin 

A Magyar Péter melletti kiállása mellett pedig azzal érvelt, hogy amikor látta ezt az embert megjelenni, azt mondta a belső hang: „Most!” Korábban főleg a szereplők minősége miatt ódzkodott.

Amikor például az ellenzéki előválasztás után azt láttam, hogy hónapokra eltűntek, mintha kitört volna a síszünet, azt gondoltam, hogy képtelenség ilyen „lendülettel” politikát csinálni. Magyar Péter megjelenéséből és az azóta végzett tevékenységéből az már biztosan látszik, hogy elképesztő, mit bír ez a csávó. Felszántja az országot, a vidéket. Megjelent egy terminátor. Amit ő csak azon az egy napon lezongorázott, amikor bement az ügyészségre, arra születni kell. Ez a fajta állóképesség jó, ha három-négy embernek megvan a hazai politikai palettán

- fogalmazott rajongással Nagy Ervin

Hogy zavarja-e Magyar Péter NER-es múltja, a színész azt válaszolta, „lehet finnyáskodni és várni a hibátlan pedigréjű embereket középről, de minek?”, ő is több alkalommal szavazott már oda, ahova nem akart, de úgy érezte, nincs alternatíva. Ráadásul szerinte aki most próbálna kitörni a Fideszből, „annak a helyi nagyfőnök átvágja a torkát”.

„Most látni, hogy kapaszkodnak a székükbe – mint a vén komcsik.”

- emelte ki a Telex.

A színész a június 8-ára, a Hősök terére szervezett tüntetésről is elárult részleteket, azt mondta, nyolc percen keresztül beszél majd a Tisza Párt kultúrpolitikájáról.

Forrás: Magyar Narancs, Telex
Fotó: Facebokk

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"kapaszkodnak a székükbe – mint a vén komcsik."

Javítom: kapaszkodnak a székükbe – mint rendes vén komcsik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
Hjha, de amikor már azt hittük, ezen túl vagyunk, akkor jött ez a gazember orbán meg a banda...
Qqberci
"kapaszkodnak a székükbe – mint a vén komcsik."

Javítom: kapaszkodnak a székükbe – mint rendes vén komcsik.
Szegény Dzsoni és Árnika
@Qqberci: én tovább javítanám: kapaszkodnak a székükbe a vén komcsik
balos
@Méhes: Ezek nyilasok,de van álarcuk,minden rendszarra!
balos
@kereső: A nagyervin nem emlékszik,hogy a fideSS kitartottja kinek falazott?Na jó lett purdé is azok meg olyanok amilyenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.