Nekimentek a Momentum politikusai Magyar Péternek, miután a Tisza Párt alelnöke azt mondta: „pártjuk bűnben fogant”. Donáth Anna, Cseh Katalin és Fekete-Győr András is üzent neki.

Magyar Péter a HVG 360-nak adott interjút, melyben egy „bűnben fogant pártnak” nevezte a Momentumot. A Tisza Párt alelnöke úgy véli, egy nemzeti ügy ellen kampányoltak a Nolimpia kapcsán.

Súlyos támadás érte Magyar Pétert

Magyar Péter kijelentésén kiakadt a Momentum/Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Magyar kijelentésére azonnal ugrottak a párt politikusai. Elsőként Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője reagált közösségi oldalán. Úgy véli, a Tisza Párt alapítója megbélyegezte azt a 266 151 embert, akik aláírásukkal támogatták, hogy népszavazást tartsanak a 2024-es budapesti olimpiarendezésről – írja az index.hu.

„Magyar Péter a rogáni propaganda szavaival támadja a Momentumot. A Momentum nem bűnben fogant, hanem a rendszer és az oligarchák ellen hozták létre hazaszerető, liberális fiatalok. Magyar Péter talán kereshetne egy tükröt, és megkérdezhetné magától, hogy tényleg erkölcsi referenciává akarja tenni az elmúlt tizennégy évét, amit a NER szolgálatában töltött?„

- tette fel a költői kérdést Donáth.

Szerinte a NOlimpia-kampány az államcsődtől mentette meg az országot. Úgy véli, még a jelenlegi gazdasági helyzetben Magyar Péter sem gondolhatja komolyan az olimpia megrendezését.

Donáth után a másik EP-képviselő, Cseh Katalin is kiakadt Magyar Péterre:

„Ez egy olyan kirekesztő címke, amely szerintem őt minősíti, de ennél sokkal rosszabb, hogy pont egy olyan ügyet támad vele, amely a demokrácia alapját jelenti: hogy a fontos, mindannyiunk életét befolyásoló kérdésekben érdemben kikérjük a választók véleményét”

- szögezte le Cseh Katalin.

Fekete Győr András, a Momentum volt elnöke sem hagyta szó nélkül Magyar megjegyzését.

„Ahogy mondani szoktad, árad a Tisza. Hadd emlékeztesselek: a Tisza régen is áradt, sokszor, mindenfelé, összevissza, ha kellett, ha nem. Sokszor hozott bajt, tette tönkre egész életek munkáját is. Én azt mondom, vigyázzunk jobban egymásra, és minden jóérzésű magyarra, nehogy az áradás elmossa a közös értékeinket”

– tette hozzá Fekete Győr.

Forrás: index.hu, hvg.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Ez is egy példa, hogy MP a pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk embere.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@NKF: Az egyik beleszart a tányérjába amibe 14 évig az ebédjét kapta, a másik beleszart a nemzeti büszkeségbe, és folyamatosan a magyarság ellen kamányolt képviselőként az EP-ben, vagyis hazaáruló.
Mindkettő vállalhatatlan. Az egész Tisza párt vállalhatatlan, és az egész MOMENTUM is!
KisTehen
helyes ... üssétek csak a nerszolgát
KisTehen
ner péter kezdi elkövetni azokat a hibákat, amelyeket mzp

HAHAHA
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 15:31 ☻ A román tolvajcigány meg a magyar népbe szart bele, a nemzetét lopta meg és árulta el!
Őrnagy
@Eladott Ország Gyagyás Seggfej: Kérdezett valaki Buzi Gyagyás Seggfej?
terlasz
Minő súlyos támadás, visszaszóltak Petyánknak a gusztustalan hazug mocskolódásaiért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.