Mádi László fideszes politikus a Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete csütörtöki rendezvényén úgy fogalmazott, hogy az ingatlanadót "rövid távon el kell felejteni, de kellő előkészítés és a társadalommal folytatott egyeztetés után bevezethető". A Fidesz ezért nem indítja a választásokon: Mádi birka nem úgy bőgött, ahogy elvárták volna. Szomorú, hogy valakinek nem lehet saját véleménye.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: Droli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Ez nem ujság a fidesz-nél!Ott a kisvezér mondja meg hogy mit mondhatsz!!!
kir
Butaság ilyenen fennakadni. Kampányidőszakban akkor vesztené csak el az ember a fonalat, ha mindenki a saját álláspontját hangoztatná.
eva1215
Orbán sosem tűrte a véleményt csak akkor ha vele megegyezett mit is mondhat

Saját vélemény az nem lehet csak magában suttogva hangosan pedig ha nemtetsző ellehet menni ill kivagy rúgva.
Ez a szólásszadság magas és demokratikus amit csak gondolhatsz de ki nem mondhatod.
Választás után pedig pofa be a népnek!!!
marlin
Ezért "törölték" a Mádl-t?? Nem azt hazudta, amit a zOrbán, meg a Varga??
batukán
A Fideszben totális diktatúra volt, van lesz, most akarják kiszélesíteni a társadalom egészére.
csikknorisz
A Parlamentben is parancsra nyomjak a gombot, ha meg nem, bunti lesz. Nem csak a Fidesznel. Ezt nevezik parlamentaris demokracianak?
profon
A fidesz most olyan amilyen az ország lesz a választások után. Szánalmas,gyomorforgató színjáték már az egész. Annyira kell az a kis pénz, meg a hatalom kéje ,hogy a lelküket is eladják értük ! :(
Január
Demokrácia Fidesz módra: Aki, nem lép egyszerre, nem kap rétest estére.

Már körvonalazódik mire számíthatunk a Fidesz részéről.........Szép új jövő......
kir
Gyermekeim. Nem csak a FIdesznél van ez így, hanem a másik szocialista pártnál is. És ezzel nincs is semmi baj kampányidőszakban.
furfang
Sajnálom Mádit, de kampány időszakban egy mondaton el lehet csúszni, az mszp csak arra vár, hogy rá lehessen csapni egy fél mondatra is akár, és rögtön hadjáratot indít lásd a svéd nyugdíjjal való riogatásukat. De ha az előző választásokat nézzük a 23 millió románt, a köteles beszédet, és sorolhatnánk, ez az amihez értenek, a média szabadcsapataik erre vannak ráállítva, lesni azt a bizonyos fél mondatot, amivel meg lehet félemlíteni az embereket.Kár, hogy Mádi meggondolatlan volt.
bigyibogyo
@eva1215: Nah, most kiderült, hogy Viktor nemcsak hazudik még csak nem is demokrata.
Vigyázz jön mindjárt 1951 és hűséges pártkatona módjára kioszt! ;)
bigyibogyo
@furfang: Azt azért érzed ugye, hogy valami nem klafa arra felé. A Fidesz titkolni akarta volna egyikük meg elszólta magát?
luciferi
@furfang: Varga miért nem került lapátra? Ezt a Mádi gyereket nagyon tudatosan vitték a jégre, és a sajátjai. Valakinek kellett a helye. Pedig jó katonája volt ovinak.
furfang
@bigyibogyo: ebben a témában nincs elszólás, annyira ex- katedra kijelentették, (fideszék)hogy a lakás ingatlanokra nem vetik ki a vagyonadót, hogy itt valóban csak ellenkező elképzelése lehet valakinek, de ezzel előhozakodni most az előbb elmondottaknál fogva butaság.
furfang
@kir: Nahát! Nem olvastam az elemzést, de az én viszonylag józan paraszti eszem ugyanezt diktálta. Sajnos a kampány időszak az egy másállapot.Sajnálom Mádit. Politikusabb lehetett volna most már kölcsönözve Török Gábortól a véleményt.
orogordog
@furfang: Igazat mond és máris "sajátja" a párt akarata, ejnye, ejnye ez is megint a fidesz. Nem a nagyot ígérés a nyerő, vagy szerinted igen?
Megfontolt
De nagyot röhögök ha a Fidesz még egyszerű többséget se ér el:)
Akkor lesz ám kánaán:)))))
Akkor tényleg 400 Ft lesz az EUR!:)

Fidesz 49 %
Jobbik 20 %
MDF 15%
MSZP 26 %
itt kilép koalícióra kivel?:)

bigyibogyo
@furfang: Meglássuk, 50 milliárd kiesés azért nem apróság. Hogyan fogja pótolni a Fidesz?

@Meggyfavesszo: Bocs, de ezt akárhonnan szedted de nagyon nem klafa. MDF hol 15%-on?:) és hol az LMP?
Tessék ezt nézegetni: www.kitvalasztanal.hu/index.php/main
Ha jól megy vasárnap estére megváltozik a lista (összevonások, új indulók)
Megfontolt
@bigyibogyo: Szerintem az LMP nem jut be, elveszi a szavazatok nagy részét az MDF.
Az MDF pedig nagy meglepetés lesz, inkább lesz 15 %-hoz közelebb mint az 5%-hoz. De pár hét és kiderül, pár nap és minden változhat, véleményem is erről.

2-300 netes szavazó nem releváns. 2-3.000 szavazó is csalóka.
Pl.: vastagbőr.blog.hu-n 1-2 hónapja volt szavazás, kit választanál 2010-ben?
Jobbik 35 %-ot, Fidesz 55 %-ot ért el kb, többire nem emlékszem. Ott pedig 3-4.000-en szavaztak. Persze vastagbőr erősen jobboldali, ezért ez se meghatározó közvéleménykutatás.
orogordog
@bigyibogyo: Kezdek neked híni LMP még eddig nem gyanús "elegyek" bandája.
Többi párt már sajátjait is kiközösíti.
vukkocska
@Meggyfavesszo: 10 %-ot osszál szét még, mert összeadtam többször is, és nekem 110 jött ki. :)
bigyibogyo
@Meggyfavesszo: Azt tudom mondani, hogy szavaz, fent a link.
Annyit segítek, hogy LMP 3-4% körül volt EU parlamenti választásokon. És a Jobbikot most 12% -ra tartja a Sonda Ipsos. Sondáék az EU választáson pont a felét ítélték meg a Jobbiknak mint amit elért. SondaLMP -t 5%-ra tartja most ha jól emlékszem.
De ahogy látom vukkocska hozzászólásában 110%-ot osztottál szét, duplán használd az oldalunk ott ilyen nem fenyeget :)

Furcsa nekem picit, hogy az ide kommentelők közül senki sem használja, vagy ha mégis titkolja... (ill. benhurt kitiltottuk az első 1-2 nap után a viselkedése miatt :)
4. heti tőlem: www.kitvalasztanal.hu/index.php/main/user/2/04
bigyibogyo
Szokásos éjféli meghalás..

Szal, igen 2-300 szavazat nem releváns. Jobbik szerint 500 kellene, hogy értékelhető eredményt adjon, Sonda 1000el dolgozik általában és a végén 2-300el fog. Nekünk nem célunk pontos eredményt vissza adni (amellett sem, hogy szerintem a mi módszerünk lesz a legpontosabb, de ez csak utólag derül ki), szavazás csak azért van mert a felhasználók kérték.
A jobb oldali szavazás soha nem fog pontos eredményt adni. Akkor sem ha már 5000 szavazónk lesz. Vannak pártok amik segítenek, vannak amiket kerülővel megtudom keresni, és van akinek egyáltalán nem tudok szólni.
A közvélemény kutatók reprezentatív mintával dolgoznak, szerintem (laikus!!) ez hiba. A szavazók végső összetétele is teljesen véletlenszerű lesz.
Nade meglátjuk pár hét múlva :)
vukkocska
@Meggyfavesszo: :) nem sokat gondolkodtál. :)
szaboria
Már régóta irogatom és azt ismeg irtam nem MSZP-re szavaztam de a Fideszből nagyon naygon kiábrándultam amikor nekik dolgoztam. Mit gondoltok Fodor az egykori cimbora katonaság együtt kollégiumi szoba együtt Orbánnal és 1993 ban kilépett a fideszből mert már nem tudott egyett érteni azzal amit Orbán csinált. Úgyanis innetől kezdve már más eszméket kezd vallani mint amivel elindultak Ajánlom,hogy nézéték meg meglehet találni az interneten a régi Fideszes elképzeléseiket és össze lehet hasonlitani a mostani szajkozásukkal. Kérdésem a következő szerintettek helyes e ha valakit nem a listárójut be a parlamentben hanem az emberek névszerint választják meg akkor nincs joga más véleményt is mondani mint amit a nagyfőnök mond.Csak azért egy ellen példa Mszp-nél a Karsai hányszor ment szembe a saját pártjának nézetével,vagy a Tóth Sándor és mégsem hivták vissza öket a külömböző bizotságokból pedig azt meg is tehették volna..
marlin
A Fidesz különösen hajlamos arra, hogy a választási kampány hevében lerántsa a leplet saját magáról, és korábbi hazugságairól, választók ezreit bizonytalanítva el!!
Kövér a "köteles beszéddel", Mikola a kettős állampolgársággal (a Fidesz kormányzati pozícióját külhoni segítséggel 20 évre bebetonozandó)!!
Most meg a Varga elszólása(!) a svéd modellről, és a legújabb, Mádi László!!
A zOrbán dühöng, ide-oda cspakod, és már a régi bevált kádereket sem kíméli!!
Tudjuk, hogy a har(r)ag(ch) rossz tanácsadó,:)) mégsem gondolnám, hogy a választásokig újabb csontvázak fognak kiesni a Fidesz szekrényéből!!
De utána egészen biztosan.........!!
Kakastoll
@szaboria: Amiért valaki katona meg kollégiumi társ, nem föltétlen kell egyezzen a nézete. Fodor is és Orbán is törtető típus, ezért egy csárdában nem fértek meg. Karsaival meg az a helyzet, hogy tényleg sokszor ellent mondott, de igazat, amit nem tudtak eltusolni és nem i s nagyon kellett, mert ők voltak a hatalmon, sőt jól is jött nekik egy kis belső ellenkezés.
kiscserkész
@bigyibogyo: Hazugsággal mindent lehet pótolni. Rövidtávon.

A % - ós osztozkodásnál ne feledjétek, jobbiknak van legnagyobb tömegbázisa. Az ő L. fórumaikon telt ház van, míg a többi csak sajtó, meg média szerint nagyok.

barikad.hu/node/46006
kiscserkész

Ezekről a közvélemény kutatásokról szakembernek is van véleménye.

barikad.hu/node/45995
Dr.luigilongo60
benhur!

Ki nem szarja le a barkád véleményét, látszik hogy a tájékozottságod túlságosan egyoldalú.
gcsabi
@luigilongo60:
Mert még jó, hogy te nem vagy az, mint a szavaidból kiderül :))
Amúgy teljesen korekt, amit Török mond!
bigyibogyo
@luigilongo60: Ne ma barikádon van a lényeg, hanem Török Gáboron. Akire viszont megéri odafigyelni, ráadásul nem szereti a Jobbikot:)
Barikád, úgy általában valóban felejtős.

@benhur: Jobbik szavazói a legaktívabbak. Ez tény.
Amúgy meg: kepfeltoltes.hu/100130/jobbikmm_www.kepfeltoltes.hu_.png
Azért ez mindent elmond :)
Dr.luigilongo60
gcsabi!
Ugye azért abban megegyezhetünk.hogy a barrikád nem éppen sorolható független médiának.
mandiner
@luigilongo60: Mondjál csak egy független médiát...nekem hirtelen egy sem jut eszembe!
Dr.luigilongo60
mandiner!
Tudnék mondani, nem is keveset de inkább nem mondok.Az ok egyszerű.
Aki nem éjjel-nappal a Te izlésednek megfelelő dumát nyomja, azonnal ráfognád, hogy baloldali hazug stb. ......
mandiner
@luigilongo60: De mondjál már..ne haljak meg hülyén))))
mandiner
@luigilongo60: Mert a baloldalit függetlennek tartod.....most kicsit gondolkodom)))
gcsabi
@mandiner: Dörmögő Dömötör :))

@luigilongo60: Mint bigyibogyó írta itt TG.beszélt.
A tényszerű és korrekt írásokat érdemes elolvasni, bárhol jelenik meg. Véleményekkel is csak akkor lehet vitatkozni, ha ismered őket, különben csupán önkényes cimkézés!
Nem hinném, hogy a 168 óra, a stop vagy a népszava bármennyivel is elfogulatlanabb lenne. Igazán mértékadó, független médium meg nincsen! Nem csak nálunk, máshol sem túl sok. Szerintem akkor tisztességes a kép, ha valamennyi médium felvállalja az irányultságát és nem akar kívülállónak tünni!
Független legfeljebb néhány szaklap lehet, amelynek a profiljában semmi politikához köthető sincsen, különben , ha máshol nem is, a hirdetőin keresztül befolyásolt .
mandiner
@gcsabi: )))))) köszönöm))) Igaza van luiginak..tényleg van független médium)))
Dr.luigilongo60
mandiner !
Te tényleg úgy fogsz meghalni.
mandiner
@luigilongo60: jobb ha nem válaszolok!
Dr.luigilongo60
gcsabi !
Az általad felsorolt médiumokat én sem tartom függetlennek természetesen, csak van egy apró különbség. A baloldali médiákban le merik írni a jobbosok véleményét, ami fordítva nem igaz.
kiscserkész
Na, látod én meg pont a Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszabadság, népszava stb. által közöltekkel vagyok így. Meg a liberális baloldallal. Nagy ívben sz.@rok rájuk. Meg azokra is akik azt az eszmét vallják.
kiscserkész
@luigilongo60: Bocs a címzett lemaradt!

Na, látod én meg pont a Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszabadság, népszava stb. által közöltekkel vagyok így. Meg a liberális baloldallal. Nagy ívben sz.@rok rájuk. Meg azokra is akik azt az eszmét vallják.
profon
@luigilongo60: Légy uriember és kérj bocsánatot Mandinertől ! Végre van közöttün egy csodálatos lény erre te el akarod üldözni ! :))
kiscserkész
bigyibogyo ma, 14:31 – válasz erre

Nem tudom úgy meg nyitni az oldalt, hogy olvasható legyen.
Dr.luigilongo60
benhur !
Nyugodtan szarjál csak bárki véleményére, ezzel is csak önmagadat minősíted.
Olvasgasd csak a kurutty infot, az való az inteligencia kvóciensednek.
kiscserkész
@profon: A balliberalizmus nem engedi meg a bocsánatkérést. Őket ara képezték ki, hogy az eszméé küzdjenek, mint a fogatlan oroszlán.

Őket hidegen hagyja ezek a szép barna combok, mióta úgy köszönnek egymás közt: Legyen ön is milliomos.
profon
@luigilongo60: Az értelmi és az érzelmi inteligencia sajnos nem függ össze !
profon
@benhur: @luigilongo60: Szépen egymásra találtatok ! :))
mandiner
@profon: Tudod az bosszant, hogy vagyunk itt jónéhányan akik teljesen mást gondolnak a közéletről, de az egészséges humorérzéküknél fogva, nagyon jól el tudnak itt beszégetni, nevetgélni, és mindíg van aki beletojik a palacsintába...jelen esetben a sültcsirkébe(((
profon
@mandiner: Vizuális alkat vagyok ! Légyszíves ne írj ilyet mégegyszer !
kiscserkész
@luigilongo60: Ha már lehet választanom, akkor inkább azokat, mint téged. Úgy hiányoztok a politikai palettáról mint búzának a jégeső!

Na, csináljunk egy IQ- tesztet. Lásuk te hol vagy a ranglistán. Várom a megfejtét!

Ezt a feladatot állítólag csak azok tudják megoldani, akinek az IQ-a 120 felett van!


Tehát:
ha
2 + 3 = 10
7 + 2 = 63
6 + 5 = 66
8 + 4 = 96

akkor
9 + 7 = ????

bombi02
@benhur: 144 Jújjj de inteligencs vagyok!

Na szóval: valami van a háttérben, de szerintem nem ez a kijelentés. Nem tudom mi lehet és gyanítom nem is fogjuk megtudni az igazat.
profon
@profon: Jaj nem tettem zárójeleket !
mandiner
inkvi meg jót rötyög a markába, valószínű ő 10mp után mondta a megoldást))
Megfontolt
"Ezt a feladatot állítólag csak azok tudják megoldani, akinek az IQ-a" 247 "felett van!"

Feladat:

1/2x+ke1/2TEO1/2iát

Megoldás:

??????????????????????????????

Benhur!
Ezt a feladatot is oldasd meg! Ha valakinek sikerül mindkettőt, akkor a 120-at és a 247-et összeadhatod, így kijön>>>>267-es IQ!!!!!!!!!!!

Benhur!
Ha neked is sikerül megoldani mindkettőt, akkor az IQ-dhoz adj még PLUSSZ 100-at!
Majd így kijön a nettó IQ-d. Ezután szorozd meg 1,25-el! Majd vonj le 16%-ot és osszad el 0,2-vel!

Így megkapod, az egyetemes BENHUR IQ-t!

Ez egy állandó lesz ezentúl. Ez az állandó fogja a XXi. századi kvantummechanikát forradalmasítani! Benhur, nagyon fontos, hogy még ma 23:59 előtt rájöjj erre a számra!
Különben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Különben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem fogod kitaáláni mi lesz!
De Én megmondom, a világon a legrosszabb ami lehet, ennél NINCS SZÖRNYŰBB!!!
Az SZDSZ feltámad hanvaiből a 2010-es választásra és az MSZP-vel ismét kormányt alakít!

Érted Benhur!????

Rajtad a világ és az ország szeme, Rajtad műlik minden, CSAK TE mentheted meg a GALAXISUNKAT!
23:59 MA! Ez a határidőd, eddig álj elő a BENHUR IQ-val, a XXI. század forradalmi ÚJ állandójával!

Hajrá!
Megfontolt
Ő bazze, elbasztam!:)))

120 + 247 = 267
??????

Hát az ÉN IQ-m 10 alatt van asszem:)
Dr.luigilongo60
benhur!

Ez nagyon izgalmas feladat volt.Van ennél komolyabb is?

Dr.luigilongo60

Félix
megkefélte Oféliát!!!
Hú de okos vagyok.
Hajrá Luigi!!!!!!!!!
furfang
@gcsabi: a Dörmögő Dömötörrel nagyon megnevettettél, kösz!
mandiner
@Meggyfavesszo: Addig eljutottam hogy : félix megkefélte..)))
Megfontolt
@luigilongo60: @mandiner: Ne!!!!!
Ezt Benhurnak kell először megoldania!!!!!!!!
Elrontottátok.....................
gcsabi
@mandiner: Ne is tagadd, Te igazából férfi vagy! Csak mi tudunk egy hosszas logikai feladványbol is a kefélésre aszociálni! :)))
kiscserkész
Igen 144 a jó válasz!

@mandiner: Helyesen fejteted meg!
luciferi
@gcsabi: ..ne becsüld le a Nőket!!:)))))))

@mandiner: 16:12-re: semmi.
mandiner
@gcsabi: Hát én nem félix, hanem ofélia helyébe képzeltem magam....fúj..nem is volt jó)))
kiscserkész
luigilongo60 ma, 16:29 – válasz erre:

Mások után könnyű volt megfejtened. Szóval nem vagy egy IQ- bajnok. De nem vagyunk egyformák. Végtére is a balliberálisoknál nem az ész, hanem a hűség a mérvadó.
furfang
@benhur: és akkor 10 mikrofon a vidéki versenyzőnek?
kiscserkész

Meggyfavesszo ma, 16:23 – válasz erre:

Ne rügyez már ennyire! Korai tavaszi fagyok elvisznek, és ki virágzik majd itt nekünk.
Dr.luigilongo60
benhur !
Bocsika, hogy éppen nem voltam jelen a feladvány közzé tételénél.
Azért megkérlek szépen ,senkit ne ítélj meg a politikat véleménye alapján.
Ne ítélj , hogy ne ítéltess!
Ismerős?
marlin
"A Fideszben nem lehet saját véleményed! - Tudtad?"
marlin
@Meggyfavesszo: (16:25) 10 alatt??
Akkor majd neked is menstruálnod kell!! :-))
( mint a Lágymányosi "szép" (?) lányoknak)
Dr.luigilongo60
"A Fideszben nem lehet saját véleményed! - Tudtad?"
Az illetékesek eddig is tudták, legfeljebb nem merik kimondani.
motorman
Az egyetlen párt, amelynek a rendszerváltás óta ugyanaz a vezetője (diktátora).
Akkor mégis mit csodálkoztok?
gyulabors
Ez nekem nem újdonság, hiszen anno 2002-ben amikor dr. Karakó (Fideszből kirakó, barátnőknek gyerekgyártó) László a hathatós támogatásommal egyéni parlamenti képviselői mandátumot szerzett Szabolcs megye 3. sz, vk.-ben Juhász Ferenc ellen és regnálása idején a választási ígéreteit számon kértem tőle, akkor megmondta, hogy Ő pártkatona. 4 év alatt összesen mintegy 8 percet beszélt...
én szavatartó ember voltam, vagyok, leszek, ezért megígértem, hogy azt a mintegy 5 000 voksot, mely általam került hozzá és a Fideszhez 2006-ban lesheti. akkor kinevetett, azóta én nevetem ki.
2010-ben ismét elindul. Reális cél számára a 2. hely!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.